Tjocka damen

Hello everybody!
Jag är numera hela arton år, ett år äldre än förra året. Vuxen. Myndig. Tillåten att dricka alkohol. Profits på hög nivå!

Kalaset började hemma hos papi med farmor, farfar, syrrorna och karin med sin dotter Louise. Det blev brunch med mumsig omelett och en underbart god kladdkaka till efterrätt. Redan då hade min mage växt tre storlekar. Klockan var halv två. Sen blev det presentöppning och jag fick allt möjligt smått och gott bland annat kondomer med väldigt fina förpackningar, 10000 kronor att flytta hemifrån för, 2000 kronor på Ikea och en Lindemansflaska med tillhörande sprite. Pappa blev så rörd över att jag har blivit "vuxen" och det kom en tår eller två. Jag har ju berättat i ett tidigare inlägg för inte så länge sen att han har ganska lätt till tårar. Och som sagt, när han börjar så kan inte jag hålla mig. Så det slutade med att vi båda skrattade och grät om vartannat. Min kära far!
Efter kalaset fick vi skjuts till nästa hemma hos mormor och morfar. Ännu mer presenter som mest bestod av flytta hemifrån grejer (dock inget durkslag), ännu mer mat och mycket bus och lek med småkusinerna. Egentligen är det ganska bra att dom alltid är med på kalsen, då sitter man inte bara stilla utan får springa litegrann. Bra för matsmältningen tror jag bestämt. Eller, man känner sig i alla fall inte lika tjock. Vid kvart över ett åkte jag och jobbade som vanligt. Inatt var jag rekordsnabb och var hemma igen klockan fyra. Inatt ska jag få köra helt själv!

Idag sov jag länge och tog igen alla förlorade timmar vilket var jätteskönt. Sen kilade jag ner till mormo och morfar lagom till fikat som fick bli min frukost. Jag mötte jocke en snabbis i centrum för att ge tillbaka hans glömda papper, gick tillbaka till mormor och spelade kubb och fotboll tills det var dags för kusinerna att åka hem. Någon satsade på grabbarna och jag kan tala om för den presonen att det var jag och Jossan som vann. Hah! Jag behöver ju inte nämna att våra måtståndare var 13, 10 och 6 år gamla....

Imorgon ska jag jobba mitt första pass på gymmet och stänga själv. Nervös!

2008-06-22 | 22:02:08 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback