The three lovely F's - Friends, Food and Football

Jag kom hem väldigt tidigt imorse, kvart över fyra, vilket betyder att jag och morfar var supersnabba. Jag fick en ny cykel, en cykel som inte är fast på ettans växel, så det var inte lika tungt i benen heller. Fast mofar lät mig springa upp och ner för trapporna i alla husen istället så lite kompensation blev det minsann. Det gick även ovanligt fort för mig att somna och jag vaknade halv tolv pigg och utvilad. Har mest suttit framför datan men ska nu kila iväg och pyssla med diverse grejer här hemma innan jag kan gå hem till pappa för att se vad som behöver handlas, vilket kommer vara typ allt. Han tömde kylskåpet innan han stack iväg till Österrike så det blir storhandling som gäller! Det känns så vuxet, storhandla. Jag kan ju alltid låtsas att det inte alls är pappas lägenhet utan min, alldeles egna. Den där flytta hemifrånkänslan har verkligen satt sig i mitt huvud tror jag...
Menmen, trevligt ska det i alla fall bli även fast jag får klara mig utan sandy. Hennes stela Hampus hann minsann före men jag kan inte förstå hur hon kan välja en stel gubbe över en stel päls. Vem är hetast liksom? Jag tror ni kan gissa så jag nämner inget namn... Nu blir det "vi" grabbar som det brukar vara, me like!

Och vet ni vad? Jag blir ARTON om bara tre dagar, HAHAH! Jag stötte på mormor och Simona igår när dom skulle upp till centrum och kirra lite presents. Jag önskar mig ett alldeles underbart durkslag som finns på Bellis.
Hoppashoppashoppas...

2008-06-18 | 13:38:21 | | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Antonia

det är så kul att stor handla :D jag måste också göra det nu idag eller i morgon ^^

Grattis i förskott om jag inte kommer ihåg att säga det sen :D :P

2008-06-18 // 15:07:09
» Amanda

Jaa, eller hur :) Är vi knäppa som tycker det eller? Det tycker i alla fall inte jag... Det är så kul att piffa!

Hihi, tack snälla :D

2008-06-19 // 14:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback