Riding my yellow bike trough the early summermorning

Jag kom och tänka på en sak förut. Tänk sen när jag ska lämna tidningar till Shell på fredagar och lördagar vad många roliga jag kan stöta på. Typ folk man känner som är nere på fyrkanten för lite pommes med bea eller hänger vid grillen vid willys for a late midnight snack. Där kan jag cykla förbi lite käckt i mjukisbyxor och en fullastad cykel med tidningar. Godmorgon, får det lov att vara en DN?
Men å andra sidan, tänk vad många läskiga personer jag kan råka stöta på... Såna som vill sno mina tidningar, kanske till och med cyklen? Mamma har berättat om dom skumma typerna. Hilfe!

Nu är det bestämt att jag och mina syrror ska få sprutor mot gulsot och annat inför Thailand imorgon inne på Hötoget. Vi ska möta farmor på centralen klockan tolv vilket betyder att vi måste ta 10.52 tåget från nynäs. Om jag sov till halv ett idag hur länge kommer jag inte behöva sova imorgon eftersom jag kommer komma hem senare? Det får bli lov att ställa väckarklockan på tio. Men fy vad segt det kommer att vara, för lite sömn är aldrig kul. Får sova järnet på bussen istället...

Det blev ingen vattenmelon med glass, jag hann nästan äta upp hela under dagen istället. Så otroligt god! Lagom hård och alldeles saftig, mums. Imorgon blir det melonsmoothie till frukost innan vi sticker till tåget. Can't get enough!

Så synd att vissa är utan eftersom de är fast med snabbmat, joltcola och alldeles för hög musik 24/7...

2008-06-16 | 23:20:36 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback