Nu sjunger kanske någon för mig och kanske sjunger någon för dig?

En söndag made in heaven!

Efter frukosten smorde jag in mig och gick ner och la mig i solen på gräset. Pluggade och lyssnade på Peter omvartannat. Jag och jossan träffade även på en liten Freja, pappas grannes barnbarn, som vi fick prata lite med. Hon visade oss sitt gosefår och låg och solade med oss på en liten filt. Vid tolv kom dock hennes mor och far och skulle hämta henne så lektiden var slut. Papi kom ner och lade sig bredvid jossan och mig, jag med peter i öronen. Jag försvann nog ett tag för jag vaknade av att jossan slog lite på mig och talade om för mig att jag snarkat. Högt dessutom! Vid halv två gick vi in och åt lunch, sallad med rester från igår.
Klockan tre kom Gurkan och hämtade oss, eftersom vi inte har någon bil. Vi handlade lite på kvantum och så for vi till Beverly hills. Puppisen vaknade när vi kom så vi fick kela lite med dom och jag slapp bli kissad på den här gången. Vi gick ut med dom på en gräsplätt, sprang runt och lekte lite. Så skönt att bara få gosa och skratta med dom små liven, det behövde jag. Brakmiddag även idag, grillat såklart med efterrätt, och sen handboll framför teven. Inget OS den här gången heller, vilket är surt!

Nu har jag faktiskt varit duktig och pluggat lite ordentligt. Jag har suttit ute i hängmattan och det ger mig en sån frid så det finns inte. Sommaren är det bästa som finns! Inte bara på grund av värmen, den är ju ett stort plus såklart, men det finns så mycket annat som spelar in för mig. Att det är tyst fast ändå inte och doften av blommor och annat i luften. Det är säkert mycket mer också men jag kan inte sätta ord på det, det bara är där. Jag mår så bra!

Imorgon är första dagen på sista veckan och kul ska det bli. Vi ska bara få repa till vår show så inga mer tråklektioner! Ska bara göra sista naturen imorgon och sen ingen mer skola på typ drygt två månader, lovely. Jag har en bra känsla i magen, en som säger att allt kommer bli bra. Jag litar på den.

Godnatt people! Vi kanske ses i sommarnatten? Jag är den där konstiga som sniffar i luften och hyllar myggorna...

2008-06-01 | 22:59:47 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback