GH och spetsat kaffe

Jag vet att jag sa att det skulle bli en minibloggsemester hos den heliga tanten, men bara för att Joakim ska ha något att läsa när han är borta så tänkte jag slänga iväg ett snabbt, litet inlägg. This is for you mister!

Jag har kunnat konstatera en sak under dagens lopp. Jag SUGER på Guitar Hero! När jag äntligen kom hem till sötnosen kickade vi undan stackars Rocco och tog över gitarrerna. Jag måste erkänna att jag var väldigt stroppig och kaxig när jag pratade med mister och talade om att jag minsann skulle spöa skiten ur den lilla, lilla Sandra. Dom orden fick jag snart äta upp! Let's face it, när man får spö av både tösen och hennes mamma, då är det något fel. Eller, man kan inte vara bra i alla fall.... Inte så bra som jag tydligen trodde.

Just nu sitter vi hemma i Sandras syrras lägenhet i Turkbro och spelar, juste, ännu mer GH. Lucky me! Men jag ligger lågt, sitter istället och sippar på en kaffe med lite baileys i botten, mumma! Dom andra spelar dock och behöver jag säga att jag är sämst i rummet? Jag får komma på något annat som jag kan klå dom i. Finns i sjön kanske...?
Jag och sandra har för övrigt gjort en grym köttfärspaj till middag! Och jag som blev imponerad av herrns kockkunskaper, jag klår honom lätt! Vi lyckades i alla fall mätta oss och syrran, nemas problemas! Och den var faktiskt god... Om vi inte blir superkända sångerskor när vi blir stora så kanske vi i alla fall kan bli kockar. I sure think so!

Back to GH, CIAO!


2008-06-13 | 21:32:26 | | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» jocke

aww för min skull <3 haha

2008-06-14 // 16:17:55
» Amanda

Hihi, hope you liked it ;)

2008-06-15 // 20:27:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback