Fyfan vad vi är bra!

Konserten för studenterna var den bästa jag gjort i hela mitt liv! Det var grymt kul!

Först en snabb resume av gårdagen:
Det blev ingen buss till sorunda utan jag blev istället upphämtad av Robin och Kristian vid kvart över fem. Vi åkte och hämtade Robins bror Joakim och hans kompis Dan och sen for vi till Heron city för middag och en bio. Det är så roligt att åka bil med Robin, det känns så konstigt att det är han som kör, men han är grymt duktig. Jag känner mig helt säker. Vi åt middag på Pizza Hut och det blev mycket skratt och god mat. Jag var vrålhungrig och trodde inte att jag skulle bli mätt på den där lilla pluttpizzan men den var jäkligt mättande måste jag säga. Innan bion, Indiana Jones, började så kilade vi in på Willys för att köpa godis och dricka. Filmen var väldigt typisk kan jag säga, inte bra men inte heller dålig. Kristian slumrade till och jag fick lov att äta lite godis för att hålla mig vaken men det var trevligt. Robin körde även på hemvägen och jag blev släppt hemma vid kvart i ett och låg i sängen vid ett efter ett underhållande samtal från mister som var på kalas i Ösmo.

Klockan ringde kvart i sju imorse och fem över åtta blev jag upplockad av R&K eftersom vi skulle vara på skolan kvart över åtta. Vi gick inte igenom så mycket när vi väl kom fram, bara introt till Final Countdown. Vi tog det mest lugnt. Jag var inte så himla nervös från början men när studenterna väl började strömma in och Jimmie satte på introt så slog mitt hjärta hårt i bröstet. Men jag behövde aldrig oroa mig. Det var ett sånt troligt drag och alla var med redan från början. När jag sen sjöng It takes a fool to remain sain kom alla ut till mitten av golvet framför scenen och dansade som galningar. Alla sjöng med och det gav en sån jävla häftig känsla. Grymt! Samma sak på Kom igen Lena, den låten som även vi tycker var roligast att spela. Robins trumsolo var så underbart! Alla var så jävla bra och vi gjorde en fantastisk show, det fick vi minsann höra av andra också. Jag älskar min klass när vi gör sånt här! Alla är så taggade och vill verkligen göra sitt absolut bästa. Jag hade gärna viljat hålla på hela dagen och natten lång....

Efter utspringet vd klockan tolv fick vi stanna kvar och rigga ner allting och ställa in det i förrådet så vi kom inte ifrån skolan förrän vid halv två. Jag, Robin och Kristian tog bilen (måste jag säga att jag numer älskar att åka bil?) till Ösmo för att köpa en blomma till Rickard och sen smet vi förbi hans studentskiva en sväng. Sen blev jag droppad hemma och här har jag suttit resten av dagen. Nu ska vi ner till mormor och morfar för mys!

Äntligen sommarlov! Fyfabian vad skönt! Men det är även lite ångest inblandad, det är ju ändå det sista...

2008-06-06 | 20:19:23 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback