Räknar minuter

Idag har jag spenderat den fina, soliga dagen inomhus närmare bestämt på gymmet. Som tur var så var vi ute i solen vid drottningviken igår så lite sol fick jag på nosen. Men jag är fortfarande hopplöst blek i alla fall om man ska jämföra med mina syrror. Men vad finns det som inte lite Thailandssol kan fixa? Det är faktiskt bara tre dagar kvar nu om man inte räknar med idag. Vi fick hem resväskorna som vi får låna av Vik igår så nu måste jag börja tänka på vad jag ska packa. Och plocka undan lite hemma hos min kära mami så det är rent och fint när vi är borta. Hon har faktiskt låtit mig hållas nu när jag har jobbat så det ligger en liten hög med kläder i mitt sovrum men det är inte så farligt. Men bort ska det!

Igår var jag som sagt ute vid drottningviken med papo, syrrorna och fröken Vik. Papo hämtade vid klockan ett med en matsäck bestående av baguette och olika röror, en riktig lyxfrukost för min del alltså! Jag och pappa hann dock inte ligga där i solen så länge eftersom vi skulle övningsköra med Gissela så vi for iväg en stund. När vi var klara var Vik på väg ner så vi gjorde sällskap ut på ringvägen och slängde oss sen på klipporna. Vik och Lina badade, dom knäppisarna, och jag stötte på först Yvanna och sen steve, flix och marcus ute på klipporna. Har träffat steve två ggr på en vecka och på exakt samma dag också, lite öde eller vad är det? Kanske bara sammanträffanden... När vi fått nog av solen, och jag av de kyliga vindarna, handlade vi med oss middag hem och lagade som vanligt supergod mat som vi alltid gör hos pappa. Alla kastade sig över maten och hade i princip ätit två portioner inom loppet av tjugo minuter. En vanlig Engströmsmiddag. Lite efterrätt och project runway sen blev det hemgång för oss allihopa. Och när jag kom hem kunde jag lägga mig i sängen och bara njuta av att få sova min första hela natt sen i mitten på juni. Underbart!


När jag har slutat ikväll blir det tuben till fiendeland och övernattning hemma hos Karin. Hon låter mig sova där eftersom jag ska öppna imorgon på gymmet, vilket betyder att jag ska vara där halv sju. Jobbar till tolv och sen ska vi fara hem till farmor och farfar eftersom farfar fyller år. Sen är det bara två dagar kvar! Håll i hatten!

2008-07-24 | 17:47:05 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback