Painted pink

Äntligen en solig dag att ta tillvara på! Och fler ska det tydligen bli enligt vädret så imorgon blir det en heldag ute i solen med papi, syrrorna och Vik. Lite grill, lite kubb och mycket mys! Och så får ju jag, blekfisen number one, en chans att få lite sol på mig innan Thailand. Det är bara ett fåtal dagar kvar nu, på söndag bär det ju av. Unbelieveble!

Idag sov jag länge men var ändå inte utvilad när jag vaknade. Dessutom visste jag inte vad klockan var, våran på väggen har stannat, så jag visste inte om jag borde gå upp eller inte. Jag kom i alla fall upp ur sängen efter att ha legat och dragit mig ett tag och det visade sig att klockan i alla fall var ett vilket är ganska lagom dagen efter nynäspost. Det var för övrigt de sista jävliga nynäspostarna jag delade ut! Och inatt är min sista jobbdag över huvudtaget! Så otroligt skönt så jag nästan dör. Det ska nästan bli lite kul att köra bara för att man vet att det är sista dagen. Jag ska speeda på som sjutton, kanske slå mitt rekord på en timme? 55 minutet kan jag klara lätt om jag slår mig i backen på det! Jag ska flyga genom natten, springa som en tok i trapporna och slänga tidningarna i lådorna i farten.
Jag har nu fått mitt allra första lönebesked. Två jobbveckor i juni resulterade i drygt 4500 kronor i lön och femton körda mil för mina stackars ben. I juli kommer jag ha jobbat i tre veckor så det blir allt lite mer att addera och så gymmet såklart. Det finns en chans att jag kommer att vara en hyffsad rik kvinna när sommaren är över. Om jag lyckas hålla fingrarna i styr när vi är i Thailand vill säga. Men det gör jag.

Off to bed för en liten nap innan jobbet, sista rundan. jävla skönt!

2008-07-23 | 00:46:58 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback