Häpnadsväckande!

Igår tog jag och min lilla mamma en liten tripp in till huvudstaden för lite shopping och försenade gifts. Jag var väl förberedd på vilka motgångar som än kunde komma emot mig, man har ju blivit van. Jag har nämligen upptäckt att på något konstigt vis så blir köpa kläder mycket, och då menar jag verkligen mycket, svårare när man blir äldre. Speciellt jeans! Alltid en mardröm. Därför blev jag verkligen glatt överraskad när jag hittade mina efterlängtade jeansshorts i den första butiken jag provade i. Och dagen fortsatte i samma. Jag fick två par skor som vi endast betalade sexhundra kronor för, man betalade det dyraste paret och fick det andra gratis. Det andra kostade femhundrafemtio, bra deal om ni frågar mig. Jag hittade äntligen ett par wayfares i perfekt storlek och kom även hem med en hatt. Allt på bara ca två och en halv timme! Galet bra, mitt smile var hur stort som helst. I vanliga fall hittar man aldrig det man letar efter eller så gör man det och så finns det inte i rätt storlek. Vi firade på hemvägen med en kaffe och en bulle och till middag blev det thaimat. En great day som spenderades med en great mamma! Inte bara för att jag fick mina presenter, jag tycker faktiskt om henne i vanliga fall också!

Idag har vi städat, städat och städat! Och nu är tvättstugan igång också. Ingen rast, ingen ro. Syrrorna kom preis in genom dörren så nu är lugnet defenitivt slut.

Haha, jag glömde nästan. I fredags natt fick jag ett ganska roligt telefonsamtal från två ganska fulla herrar, Herr Bork och mister D. Det var bara borken som pratade med det var en rolig grej att göra medan man väntar på tidningarna. Han fick berätta om kalaset och jag fick minsann höra att det har varot roligare om jag och sandra hade varit där. Sötnosar!

Imorgon står reashopping med sandra på schemat, myspys! Hoppas bara att det kan bli lite finare väder än det var idag. Fast huvudsaken är att det inte regnar, det är blir så tråkigt då. Nu ska det tittas på Tv och fika med kakor och vattenmelon, mums!

2008-07-06 | 19:10:54 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback