Ont det gör ont..

Kom nästan precis hem från träningen, MÖRDARTRÄNINGEN.. För det var fan en riktigt mördarträning. Vi gjorde väl allt vi brukar göra men efter 3 veckor av julskinka, choklad och noll rörelse så tar det helt plötsligt mer. Låt mig säga så här: Jag vad DÖD efter en kvart! Men det var roligt, mucho roligt..
Efteråt så fick jag ta en snackis med my love Sandra innan mitt tåg gick. Jag kommer nämligen fram till VH när det är 25 innan mitt tåg går så S är alltid barmhärtig och väntar med mig. Dessutom gav jag henne mina (väldigt försenade) julklappar. Hon blev glad och det kändes såå bra! Me like my little 40-åring ;)

De sista dagarna av lovet har spenderats på bästa, möjliga sätt när inte S är närvarande. Nämligen med "the cruie", Robin, KP, Elise och Rebban. Lilla Jennis fattades dock tyvärr. Vi kollade på tv, spelade guitarhero, åt, kollade på film, spelade mer guitarhero och hade allmänt roligt heela tiden. Och jag blev överlycklig när jag fick se i alla fall 15 minuter av Victorias Secret fashionshow. Mer blev det inte för att alla satt och gäspade :p

Imorgon är första skoldagen, allvaret börjar, leken är slut. Vilken dag det kommer att bli! Det är den näst längsta, jag går till klockan 4 och måste sen skynda mig hem för att hinna äta innan jag ska på träning klockan 5. Dessutom kommer dagen att börja med en spruta.. Menmen, vi har ju heldag i the musichouse och vad kan vara roligare?


2008-01-07 | 21:43:34 | | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Rebb

ingenting är roligare än tisdagar! :D

2008-01-10 // 16:55:16
» Amanda

Så rätt, så rätt! :D

2008-01-11 // 15:30:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback