Första dagen på det nya året

Japp, nu är det 2008. Det är nu det blir så jobbigt när man ska skriva årtalet på ett arbete i skolan, man måste komma ihåg att skriva 08 INTE 07! Men man vänjer sig ju alltid efter ett tag.

Nyårsafton var mucho trevlig med ett alldeles för roligt telefonsamtal som toppen på moset. Dom som känner mig vet att jag kan ösa på mycket mat ibland. Men jag tror aldrig att jag har ätit så mycket i hela mitt liv som jag gjorde igår faktiskt. Först en förrätt med vitlöksmarinerade räkor på ett rostbröd med maräng blandat med riven ost på toppen som följdes av lax med kokt potatis och romsås + en varm sås. Vid det här laget är klockan halv 8 och jag tackar gudarna för att jag hade ett par riktigt stretchiga strumpbyxor på mig. Men sen kommer ju chipsskålarna fram och det finns det ju alltid plats för. Vid tolv gick vi ut för att skjuta lite raketer och för den årliga "gott nytt årsskålen". Ingen champagne för mig i år heller, men vänta bara till nästa år! Som en riktig avslutning skulle vi skjuta iväg en riktigt stor raket, och då menar jag verkligen STOR. Men röret som min morfar stoppat ner raketen i var lite för tajt så raketen kom inte iväg utan exploderade på tomten istället.
Behöver jag säga att jag blev skiträdd?

Idag har jag fått höra av min käresta från land down under. Lustigt, innan han åkte sa han strängt att jag absolut inte fick messa eller ringa om inte han skulle göra det först för att det kostar så mycket pengar. Och jag skulle inte förvänta mig att höra så mycket från honom heller. Inte på den vägen i alla fall. Men nu på sista tiden verkar han inte bry sig så mycket om kostnaderna så som han har skickat sms. Men jag blir bara glad av att få höra av han. Och snart är det bara en vecka kvar!

Nyårslöften inför 2008
- Hjälpa till mer hemma och inte tjafsa med syrrorna (för att skona mor)
- Vara GLAD och positiv
- Röra på mig mer
- Vara världens bästa flickvän
- Aldrig överstiga vikten 65kg
Och som man säger varje år, jag ska verkligen försöka hålla dessa. Hur svårt kan det vara? :)


2008-01-01 | 14:35:02 | | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Sanna Lindqvist

Glad lyckas du alltid med Amandi :)

2008-01-02 // 17:14:22
» Happy face

Well thanks Sannis! Detsamma kan man säga om dig :)

2008-01-03 // 00:35:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback