ÄNTLIGEN!

Idag kom min pussgurka hem, äntligen! Fast han kom inte hem när han sa men det gör ingenting. Huvudsaken är att han är hemma. Jag åkte dit vid halv två och jag fick till och med en present. En skirsnygg T-shirt som alla surfbrudar hade där nere. Det är en riktig sommart-shirt i sånt där härligt tunnt, fladdrigt tyg. Dessutom satt den precis som S ville och me like A LOT! Vi var hemma hos ponken tills han blev hungrig, då stack vi upp till Arena och åt pizza. Myspys! Efter Arena gick vi hem till mig där ingen var hemma, satte på lite musik, släckte ner förutom en röd julstjärna och bara mös. Det var såå underbart att äntligen få vara med honom igen!

Igår var jag hemma hos miss M och kollade på film och hade härliga talks. Först tvingade vi stackars pebbles att skicka över de trevliga filmerna från vår lilla klassträff. Fast det tog så jäkla lång tid att jag inte ens vet om det är färdigt nu? Vi kikade på sista sagan om ringen fast det blev inte så mycket tittande. Vi pratade mest och satt och tittade i skolkatalogen medan vi knaprade på chips och drack lärre. Och jag blev så glad för det var en sån där gammaldags cola i glasflaska och såna är såå goda! Min kära, snälla papi kom sen och hämtade mig vid halv 1 och sen stöp jag i säng.

Imorgon är det skola med nytt schema, datakunskap kvart över 8. S är minsann ledig ända fram till tisdag.
Vem kom på den idiotiska termen studiedagar?
Och hur kommer det sig att jag aldrig har några?..

2008-01-13 | 21:09:34 | | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» mickis

vi avbröt filmerna, hade nog inte varit klar ännu annars ;)
tack för en mysig kväll hjärtat! men vi åt faktiskt popcorn inte chips ;)

2008-01-14 // 12:37:52
» Amanda

Hahah, nej det hade de antagligen inte :p Men en annan gång måste jag få se dom! oj, mitt minne verkar vara på topp.. menmen, chips/popcorn, potato/potato :p

2008-01-16 // 12:55:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback