God jul i stugan!

Inatt sov jag i fosterställning hela natten under en fleecefilt och ett täcke, mitt hösttäcke i och för sig. Jag frös. Det kändes som att det var någonting som saknades... Typ ett element. Ja, ett element var det defenitivt!

Min julafton har hitills varit mys! Jag vaknade av mig själv utsövd och pigg, ett måste på denna dag, och kikade i strumpan och öppnade sista paketet i paketkalendern. Sista paketet någonsin. Någon måtta får det faktiskt vara! Årets första skinkmacka till frukost med te ur den nya muggen som kom i paketet. Jag säger bara mums! Tjugo i tio blev jag upplockad av familjen Öbrink för att fara till kyrkan, sjunga några psalmer och se småbarnen bygga upp krubban. Efteråt var det julklappsbyte för hela slanten i J's stuga och jag måste säga att vi båda har väldigt god smak när det gäller paketpapper. Han fick en morgonrock att ha under kyliga kvällar (isället för en pläd över knäna) och en liten bok som kallas kärleksförklaring där jag kladdat ner lite saker. De blev succé! Hans till mig var inte att leka med. Jag var såklart tvungen att skaka lite innan jag öppnade det, konstigt skramlande ljud, och det kom en doft av popcorn när jag tog av papperet. En stor låda fylld med popcorn och i botten ett kuvert med två presentkort på en chokladmassage och ansiktbehandling. Kan det bli bättre? Och popcorn, vad får den mannen allt ifrån?

Nu piffas det för fullt med julmat och dukning ute i köket, snart ska det piffas inför eftermiddagen och kvällen.

God Jul på er!


2008-12-24 | 13:09:31 | Dagliga | 5 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» J

haha,God jul älskling :D

2008-12-24 // 13:27:55
» Sandy

jasså du, kärleksförklaringsbok? vem kan du fått den iden ifrån(a) eller? kommer inte ihåg om jag sa det till dig, då är det ju bara helt sjukt läskigt. då är det våran telepatiska förmåga som spökar;)

2008-12-24 // 23:26:20
» A

Jo, sandy, jag kommer ihåg att du berättade det för mig :) Eller menar du din och syrrans klapp till far och fru?

2008-12-25 // 14:47:45
» A

Jag såg den inne i en butik när jag, J och Felix var inne i stan nämligen och då kom jag på att du hade köpt en sån. Du är en kvinna med många bra idéer! :D <3

2008-12-25 // 14:49:17
» Y

Haha.. nä du, jag fick faktiskt en nubbe jag med (yeeesss!) (eller typ) (okej, jo jag kände typ så).. Och åt gjorde jag, oh ja! OM! Jag är fortfarande mätt.

Du då? Blev din jul mysig? På tal om mys, vad är det för två foxar jag kan se så sött på ett kort här längre ned. Eeh, hello! Söthetsfaktor 10. Jag gillar vad jag ser! Mycket bra, fortsätt så bara.. Söta kort skadar aldrig. Dessutom är jag glad föreh, hörde rykten om att ni var bra söta på telen också.. :)

Och eeeh, en sak till också.. nya vänner skapar ju nya kontakter. Kontakter som kan gynna mig. Och med mig menar jag mina vänner. Jag tror du hänger med.



Feting puss på dig du! Hoppas vi ses snart! Sköt om dig //Y

2008-12-28 // 22:09:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback