Knep och knåp

Andra dagen avklarad utan minsta skråma! Fortsätter det såhär så kommer trean gå som smort. Fast det vill jag ju iofs inte så jag får se till att den börjar krångla snart annars kommer tiden att flyga fram. Hujedamej!

Idag hade vi får första efterlängtade ensemblelektion med vår kära Jimmie. Men först hade vi kör där vi fortsatte med låten från igår, sen lite gemu med Jimmie. Förra året hade vi ju Jenny och jag säger inte att hon är en sämre lärare, hon är grym, men lektionen blev på något konstigt sätt roligare med Mr.J. Fast jag ska väl inte ta ut för mycket i förskott, det var ju bara första lektionen med endast repetition. Ni kan räkna med att det kommer låta annat sen när allt drar igång på allvar med svårare grejer. Fram tills dess ska jag njuta. Efter gemun var det lunch och eftersom det inte var så mumsig mat i skolan, soppa utan det goda brödet, så stack jag, grabbarna grus och Elin till gamla Mems numera kallat Rimnam. Mumslunch! Vi tog en sväng runt Ringvägen också eftersom Robin hade bil. Nu till ensemblen! Vi pratade lite om vad vi skulle vilja göra och sen fick vi göra en musiktävling som Jimmie fixat till Sågen men som vi aldrig fick göra, han var nämligen inte där. Han får panikångestattacker lite då och då, ingen fara han är så van, men nu hade det kommit ett tryck över bröstet flera gånger under en och samma vecka så det blev sjukhus för stackarn. Vi har lovat att ta det lugnt med honom. Han har passat på att gifta sig under sommaren också, den lilla rackarn! Gulleplutt!

Efter skolan hoppade jag av i centrum för att köpa sulor till nya skorna och eftersom jag var så snabb så han jag hoppa på samma buss vid en annan station. Jag slapp gå hem vilket var tur eftersom jag var dödskissnödig! Väl hemma sprang jag på toa och partade sen i köket till The voice medan jag lagade middag. Vi åt vid köksbordet för en gångs skull, vi har nämligen varit parkerade framför teven och os vid varje måltid, och jag och mami fick oss en god pratstund vilket var längesen. Efter middagen kilade jag in i mitt rum för att knepa och knåpa med min scrapbook som jag tänker göra. Jag har en mapp där jag har samlat på mig en massa "minnen" t.ex konsertbiljetter och så och nu ska det klistras in i min stora svarta bok. Idag gjorde jag "Bajensidan". Det finns mycket mer att klistra in och det ska bli så roligt! När jag väl får ändan ur är det skitkul att pyssla såhär. Jag borde göra det oftare. Tänk vad mycket kul man kan ha åt det sen när man är gammal och skruttig.

Imorgon gryr en ny dag och jag längtar redan. Första lektionen är musikkommunikation och jag är väldigt nyfiken på vad det kan vara för kurs. Den är nästan två timmar lång och jag har verkligen ingen aning om vad vi kommer att göra där så jag hoppas att det blir roligt. Nu är det dags att borsta gaddarna och somna till de underbara tonerna av Peter.
Esteterna har som tradition att alla får välja en varsin låt till Tack&Adjö-konserten så att alla kan få känna sig delaktiga och så. Gissa vad jag kommer tvinga alla spela? Just det, I think you know!

Nattinatt mina små liv!

2008-08-26 | 21:58:09 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback