Sockerapan och jag

Idag smällde det! Våra allra första föreställningar gick av stapeln idag och båda gick bra för mig. Ganska tråkig publik dock så jag hoppas det blir bättre imorgon. Det var bara Y:et som höll igång där uppe på balkongen, jag såg henne nog. Tack för stödet! Imorgon kommer lillasyster och tittar med skolan och sen på kvällen kommer papi, farmor och farfar så då måste jag vara på topp. Men det är så sjukt kul så jag tror det kommer ordna sig.

Igår var det träning som vanligt och jag fick äntligen träffa min älskade skvallerbytta som hållts gisslan av hemska italienare som äntligen har åkt hem. Det var så mysigt att få krama om den lilla tösen så jag fick känna mig lång och beskyddande igen! Inget ont om sannis som höll mig sällskap i helgen, men det är skönt att få ha min kortis tillbaka. Men det varar inte länge, hon åker nämligen till Italien på lördag och så dröjer det en hel vecka tills hon kommer hem igen. Men då jävlar! Efter träningen åkte jag hem och mötte J vid bussen eftersom han skulle sova hos mig. Hans buss missade både bussen hem till mig och tåget så vi fick ta en uppfriskande promenad i regnet och blåsten hem till mig. Väl hemma åt och duschade jag sen drack vi te tillsammans, mös i soffan och kollade på scrubs och gick sen och lade oss. Det var den bästa sovmorgonen jag har haft på länge! Att få vakna upp och få ligga och dra mig med min otroligt hunkiga man var verkligen inte illa. Men han hade jädrigt fula kalsonger på sig, med en DIFkant, so NOT okey! Men vi lyckades kompromissa ganska bra om den saken så jag blev nöjd på slutet. Vi låg och sov/drog oss till tio ungefär, sen gick vi upp och åt frukost. Kvart i elva tog vi bussen, jag hoppade av vid kulturskolan medan han fortsatte till skolan. Han kom sen och tittade på mig när vi hade vår kvart över två-föreställning och efteråt gick vi och köpte mellanmål (en cola, två daim och en dubbelnougat) på willys och fortsatte sen upp mot skolan. Vi satt nere i teknikkorridoren hela tiden, mös i soffan och åt vårt mellanmål innan det var dags att åka hem. Någon naturkunskap blev det visst inte för J's del för jag pussade så mycket på honom att han inte kunde jobba, säger han... Jag tror inte att han var helt emot det heller som jag säger så.
Väl hemma så har jag nu ätit och strax blir det bullar till top model som jag inte har fått se på evigheter! Det är så skönt också för jag kan nämligen gå och lägga mig när jag vill eftersom jag även imorgon har sovmorgon till elva. Då kan jag ligga och prata med sötnosen länge istället för att ha honom bredvid, inte lika mysigt men det får duga. Jag har dessutom fått i uppdrag att hälsa honom från Sandra att han ska pussa extra mycket på mig från henne nu när hon är borta i L'Italy. Sen har tyvärr vår Sälenresa blivit inställd men det positiva med det är att jag får en hel vecka med J innan han åker bort tre veckor till Thailand.
Då kommer jag behöva pussa honom mycket, annars klarar jag mig inte....

Sexy papa! Sockerapa?

2008-04-09 | 20:54:07 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback