Sunnerbyspöket

Nu är det konstaterat. Jag kan inte vinna med något lag i Sunerbyhallen. Det blir bara torsk! Men idag blev jag i alla fall inte så sur, jag brydde mig helt enkelt inte. Det gick bra för mig, blev punktmarkerad halva matchen, och då är jag nöjd. Idag spelade vi nämligen med damerna mot Sorunda men eftersom det bara finns typ 2 damer i Haninge så får alltid vi tjejer hjälpa till. Sorundadamerna är lite lyckligare, dom har i alla fall ett helt lag. Nåja, 23-16 blev det i alla fall. Men vi hade dom pissigaste domarna jag någonsin har sett!!! Det var så att man skrattade åt dom. Samma sak med vissa av sorundas damer. En sprang runt och pekade finger och kallade folk för fittor, jäkligt normalt. Och jennis fick rött kort, haha! Hon skulle inte ha haft det, då skrattade jag också åt domarna, menmen.. Vi kommer säkert att diskutera matchen i morgon på lunchen.

Först vara jag i sunnerbyhallen från klockan 10 till klockan 4 och sen klockan 6 så var jag på möte på kulturskolan igen. Nu bestämde vi låtar och jag ser verkligen fram emot att få vara med och börja repa! I vissa fall är jag lite skeptisk men det kommer säkert att gå bort. Jag ska få sjunga två låtar: Dead ringer for love med Meatloaf och Cher och I cant make you love me med Bonnie Raitt. Looking forward!

Igår sattes teven på av sig själv mitt i natten och på teven blev en tjej mördad. Klockan var runt halv 2. Tror ni att jag sket på mig eller? Behöver jag säga att jag hade problem med att sova sen..

Hahah, förrsten så måste jag tacka dig, Elsa, för din lilla lyckoönskning! Det där lilla draget i hästsvansen funkade finfint för mig, synd att du inte drog i allas hår innan matchen :)

2007-10-21 | 23:28:38 | | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Elsa

luugnt, kul att det gick bra :)

2007-10-22 // 20:30:30
» Jennsi

Hahhahaa, aaaaaaaa :D

2007-11-05 // 13:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback