Ferre på fredag, Stockholm på lördag.

I fredags, alltså igår, så spelade jag match med brudarna mot AIK. Efter en verkligt spännande match med allas hjärtan uppe i halsgropen fick vi vår vinst som jag tyckte att vi så väl förtjänade. Men nästa gång får jag säga att vi inte ska släppa dom lika nära in på oss! Vi vann med 16-15 och jag, om jag får skryta lite nu, gjorde tre mål. FAKTISKT! Och det var jäkligt kul att spela, det måste jag säga. Imorgon väntar match mot Skurutanter med damerna och sen på tisdag är det Sorunda i Sunnerbyhallen, vår spökhall, som gäller. Och vi SKA vinna!

Efter matchen fick jag duscha och klä mig snabbt som sjutton, det är btw väldigt lätt att sminka sig och täcka blemmor och grejer när man fortfarande är knallröd i ansiktet efter matchen, för nu skulle det bli party party.
Det var hemma hos Robin som allt ägde rum, i hans fina hus mitt ute i djupaste skogen i Sorunda. Åkerby för att vara exakt. Jag kom dit vid 10 medan de flesta hade varit igång sedan klockan 6, så de flesta var ganska dragna när jag anlände. Jag fick genast ett glas vin och satte mig vid köksbordet och pratade med lite folk. Mest med Malin och Jocke, det söta paret. De andra brudarna Elsa, Maria, Lollo, Malin och Jennis ville ju såklart veta hur matchen gått och det kändes faktiskt skönt att få skryta lite med vår vinst. Dom får akta sig sen, de kommer att bli överraskade.. Festen var väldigt trevlig över lag, vissa personer "försvann" lite eftersom, vissa blev lite trötta och så vidare. Robin var däremot igång som alltid, dansade och hade sig. Jag satt mest i prathörnan, köket, och var så social jag kunde bli. Det var ett ganska stort, skönt steg för mig. Jag är inte så pratglad med folk jag inte känner i vanliga fall så det här kanske kan öppna upp lite nu. Jag hade i alla fall väldigt trevligt med Malin och Jocke, and it was a damn shame att jag och Malin aldrig fick en chans att bjuda gubbarna på kladdkaka! Menmen, det var dom som förlorade på det.. Tänk att få en ljuvligt varm bit kladdkaka på morgonen, hur GOTT är inte det?!

Jag och Jocke gick och lade oss kvart i 6, jag fick ett alldeles eget rum och Jocke kröp ner hos Malin. Vi hade varit uppe i ungefär 24 timmar kom vi fram till. Jag sov tre timmar. Jag skulle nämligen in till stan med Sandra så det gällde att vara på allerten och göra sig fin. Jag fick en elloge av jacob, han fattade inte hur jag kunde vara så pigg och stå och sminka mig efter bara tre timmars sömn. Det konstiga var ju att jag var inte det minsta trött, den slog till senare. Jag mötte sen Sandra på tåget och så bar det av till stan. Sandra skulle leta efter en jacka och ett par stövlar och jag skulle leta efter en present till steve. Fast det slutade med att jag kom hem med en present till mig själv, en axelbandsväska från HM. Världens vackraste och underbaraste! Jag har nämligen letat efter en sådan i rätt modell i flera månader. I alla fall, sandra hittade en alldeles underbar röd jacka. Den köptes också på HM, det var i sjömansjacka tyg, med en liten puffärm och hög krage med knappar, en lite mudd ute i ärmen och lite lätt A-linje formad. Den satt som en smäck på henne och hon blev såå söt! Fast stövlarna gick det lite sämre med men det fixar sig någon annan gång. När vi var färdiga var klockan 4 så vi mötte upp Carro & Carro för att äta. Efter mycket om och men blev det burger king. Behöver jag säga att det var skönt att få sitta ner? Jag var såklart segast med min mat för jag behövde gå på toa först och den kön var hundra meter lång för att damtoan var out of order.
Hemskt! Jag kom hem klockan 7 och då började tröttheten och kvällen/natten innan göra sig påmind. Men jag har lyckats piggna på mig lite. Dessutom är jag fortfarande överlycklig över min nya, fina väska!

Imorgon är det match med damerna som sagt, ingen sovmorgon då heller. Men på måndag har jag det och jag har bestämt att jag ska lägga mig tidigt imorgonkväll så att jag är pigg och kry i skolan!
Skriver mer imorgon, jag tror inte att ni pallar att läsa mer nu..

2007-10-07 | 00:18:09 | | 3 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Elsa

mhihi, vi får väl se angående matchen där ;)

2007-10-07 // 16:52:39
» jennis spännis

Haha, värsta lustigt det dära med kladdkakan för vi bakade faktiskt en där på morgonen :D hihi =)
men, aa, det
var roligt det =) see ya tomorrow ;p

2007-10-07 // 19:29:32
» Holy B

Va, gjorde ni?! Ååh, det har jag lätt viljat ha till frukost...
Yepps babe, det gör vi :)
Och till Elsa: Ni vet inte vad ni ger er in på! Sunnerby har alltid spökat för oss men nu ska vi vända trenden! Hoppas jag.. :)

2007-10-07 // 22:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback