Lucian Amanda

Såhär önskar jag att jag hade skrivit..

Namn: Amanda Engström
Födelseår och datum: 900621
Program, skola/sysselsättning: Estetprogrammet med inriktning musik på Nynäshamns Gymnasium
Favoritbok, motivera varför: "Matildas sista vals". Den har allt: spänning, dramatik, tragedier, kärlek, vänskap & kamp för att överleva under svåra förhållanden speciellt som kvinna.
Drömyrke: Musikalartist skulle vara otroligt kul. Att få göra det jag gillar bäst, att sjunga, och kunna försörja mig på det skulle vara det ultimata för mig.
Designer för att jag alltid har tyckt mycket om kläder även fast jag kanske inte följer modet slaviskt. Att få sy, trycka och få fram egna kläder som sen andra faktiskt skulle vilja ha på sig skulle vara underbart.
Person jag beundrar och varför: Det finns speciella personer jag beundrar men främst beundrar jag alla jag går sin egen väg, gör som de själva vill och fullkomligt struntar i vad andra säger. Samtidigt så är personer som alltid tar vad man har och gör det bästa av situationen med ett leende på läpparna beundransvärda.
Mig själv om 10 år: Jag har ingen aning men jag hoppas att jag gör något som jag verkligen vill och trivs med. Förhoppningsvis har jag skaffat en ordentlig karriär och en fin lägenhet, dessutom skulle pojkvän och barn vara trevligt.
Favorittvprogram: Dexter, en slags kriminalserie som handlar om en kille vid namn Dexter som arbetar vid FBI som blodexpert. Vid sidan av jobbet är han seriemördare, men han mördar bara "elaka" människor, mördare, våldtäktsmän o.s.v ( fast jag hade nog inte berättat detta så utförligt, det är nog inte så bra).
Desperate Housewifes lyser även alltid upp mina tisdagar.
Beskriv dig själv med tre ord: Glad, omtänksam och ambitiös
Varför vill du vara Lucia: Att få vara flickan som värmer i mörkret med sina ljus och sin stämningsfulla sång skulle få vara väldigt roligt. (lagom fjäskigt va? så skrev jag faktiskt, jag kanske får några tantröster för besväret) :)


2007-11-17 | 01:38:52 | | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Sandra

Nu har jag röstat :)

2007-11-26 // 11:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback