Natt

Nu är det natt och mitt ben sover. Egentligen borde väl jag göra samma sak, ska bara lätta mitt hjärta lite!
Idag hade vi kalas/träffa hemma hos mig med alla vänner: Jennisspännis, fiselise, KPnödrim, robin hood & Rickard. Vi bakade en kladdis som vanligt och den blev inte bränd, inte den här gången i alla fall. Nej, istället kokade den över! Har igen aning om varför. Kan saker koka över i en ugn, en kladdkaka? Skuumt..
Huvudsaken är väl att den är god och det var den verkligen! fast vääldigt mäktig, så man spydde nästan efter två bitar. KP åt med god aptit som vanligt, trots hufvudvärk! Vi satt och skvallrade lite grann, like old times, och jag hade väldigt trevligt. Kom på hur mycket man nog saknat att ha dom i närheten. När man är van att ha dom i hälarna varje dag i skolan så blir det lite tomt. och vi måste ju såklart göra om det snart igen! Dessutom fick jag världens finaste present! En rosa tekopp med matchande skål, båda med en vit döskalle på. Just LOVE it! Men jag har ju a thing for döskallar, fråga inte varför. Kolla pics på mastruds blogg :)
Efter det mycket mycket trevliga kalaset så kilade jag iväg till S med ett enda uppdrag: operation platta krullets hår! Det blev en ganska lätt match, lättare än vad jag trodde. Och vi klarade det UTAN plattprodukter, jag är ett geni! Sen visade det ju sig också att min plattång, som jag trodde var UFF, visade jag vara väldigt bra. Jag ska nog använda den lite mer tror jag bestämt! Hans hår är ju inte att leka med, missförstå mig rätt. Hans hår är underbart tjockt och väldigt lockigt, men att platta det bir en helt annan femma. Men det gick lätt som en plätt! Dessutom blev han ÜBERHET med platt frilla, och väldigt lik brorsan. Fast detta har jag inga bildbevis på, inte ännu..
Jag har hört att det ska bli regn imorgon också och jag hoppas nästan litegrann på det. Inet för att jag inte älskar sommaren, god bless, men det kan vara lite skönt med slappdagar utan solpress lite då och då.. fast det är lite svårt att låta bli att tänka på den bruna färgen man missar på kroppen. Varför är i princip nmålet med sommaren att bli brun? Är lite bronzé kropp verkligen så viktigt? Svar? JA!

2007-06-28 | 01:29:36 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback