Dan före dopparedan

Idag är det dan före dopparedan! Eller kanske inte riktigt så, det är ju inte julafton imorgon, men imorgon slutar jag skolan. Idag ska vi bara städa ur skåpen och fika sen är det bara att vänta på att fredagen ska komma.

Igår var jag, jennis, kristian och rickard hemma hos elise på inflyttnigslunch. det blev tacos för det är typ det enda kristian gillar förutom hamburgare och korv :) men det var jäkligt gott + så hade jag tagit med mig mina hembakta kanelbullar som btw blev en stor succé! Elise nya radhus var jättefint och hennes mami supertrevlig så allt var najs. Vid 5 åkte jag hem till papi och hämtade min nya mobiltelefon, superfin! fast det höll på att gå illa för jag slog in fel pinkod 3 ggr så jag blev tvungen att ta till pikkoden, då var jag nervös. Men allt funkade fint så nu är den hemma laddad och klar för att användas :) Fast jag kan inte ringa till ngn och ingen kan ringa till mig för simkortet funkar inte riktigt än men det ska papi fixa i ett kick!

Det här kommer låta jättefånigt men nu är det typiska dilemmat som man har varje sommar.. Vad ska jag ha på mig på skolavslutningen? Jag får tänka ut något men det är lite försent för att köpa något nytt nu, men det blir säkert jättebra ändå :)


2007-06-07 | 08:42:59 | | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Jennis spännis

Yeeey, visste inte att du ahde blogg gull ;D hihi :)
Ska precis kolla hur det går för er på eken ;D
As jobbigt med allt regn :P hahaha =) ..
Puss gullsnutt <3

2007-06-17 // 13:46:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback