Ciao mama citá!

HOLA! Jag vet inte riktigt vad god kväll heter på spanska.. På grekiska heter det i alla fall cali mera, eller var det cali spera? På tal om grekiska, om 11 dagar bär det av till Skiathos! Ville bara säga det, ifall någon av er har glömt bort att jag ska åka dit och behövde en liten reminder.. ;)

Idag åkte Steve, min fina Esteban. Esteban är som namnet Steve fast på spanska. Jag åkte till honom efter att jag hade ätit frukost, var där vid 20 i 11. Han åkte senare, kl. 12. En sak jag har tänkt på är att det är väldigt svårt att gå snabbt i flipflops, usch. Jag ville gå snabbt så att jag skulle hinna pussa på steve ett tag innan han åkte men det var nästan i princip helt omöjligt att gå så fort som jag ville. Men det är väl kanske inte så konstigt så som mina paddler till fötter glider runt i skorna. Steve och jag kramades lite, tömde hans båt och sen var der typ dags för honom att åka. Vårat farväl var ett riktigt drömscenario ur en film. Tårarna rann stilla nerför mina kinder och jag tittade ner i marken. Steve lyfte försiktigt upp min haka och kysste mig mjukt, mitt vänsterben höjdes automatiskt upp. En riktigt filmkyss alltså! Yeah right, haha. Steve kysste mig visserligen och vi hann med en lång kram också men mitt i den sista kyssen så kom en geting och cirkulerade runt oss. Rädd som steve är för alla småkryp som finns fick han panik, skrek och sprang in i bilen och smällde igen bildörren och därefter vinkade lite försiktigt genom rutan. Är han inte världens sötaste och underbaraste? Tihihi, det tycker i alla fall jag.
Bara 24 dagar tills vi ses igen, snart 23..

Efter att steve hade åkt gick jag bort till badet där pappa och syrrorna redan var.. Solen sken ju och det måste man ta till vara på, alla kategorier. Jag måste värma upp mina pigment så att jag inte bränner mig i grekland sen, det pallar jag bara inte! Vi låg där i 3 timmar ungefär och jag ska nämna att jag INTE smörjde mig. Det fick jag ångra bittert senare när den tajta sportbh:n skulle på och den gneds mot min stackars knallröda rygg. Jag skulle på träning förstår ni. Och jag blev överlycklig när jag kom dit för efter uppvärmningsvarvet på 2,5 km så spelade vi bara handboll HELA tränigen. Så skönt att få pausa lite från fysen! Dessutom fick jag skjuts av min papi till och från träningen så jag kom hem extra snabbt, supernajs. När vi kom hem käkade vi macka och te med chokladmuffins som syrrorna gjort till efterrätt. Nu sitter alla tre, jag är ju här, och sover i soffan. Dom tittade på CSI men jag slår vad om att dom bara såg mordet, tahaha :)

Imorgon ska det bli dåligt väder, ovanligt! Vi ska kanske in till stan och hämta lite möbler som papi har beställt och sen ta en middag på Koh Pangang. Den restauranten är underbar, speciellt med den mysiga miljön med regnet och allt. Typ världens bästa ideé! Urmysigt!

2007-07-27 | 00:12:50 | | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» mickis

buenas tardes heter godkväll på spanska ;)

2007-07-27 // 13:22:15
» Amanda

Ooh, okej. Tack, darling det ska jag komma ihåg :)

2007-07-27 // 21:46:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback