Snabbupdate

Ja, vi kom iväg jag och papi. Efter mycket trix och fix kunde vi få igen alla bildörrar, bagageluckan och med cykeln fastsurrad kunde vi fara iväg. Destination Kortévägen! Väl framme fick jag hjälp att tömma ur allting, vi värmde på köttfärssås som Karin hade skickat med och fixade med iphonen. Min lilla Samsung gick inte att rädda så nu är jag istället ägare till en Iphone 4. Dessutom känner jag det på mig, jag kommer att bli en superfacebook- och bloggnörd nu med denna trevliga lilla skapelse. Wiho!

Under kvällen har jag börjat att städa och rensa upp mitt rum, varit på konsert på skolan och kramats med fina sambos, klasskamrater och vänner. Tack vare konserten fick jag ett litet uppsving i min pepp till skolstarten, här ska det göras och spelas musik!

Nu är det dock hög tid att lägga sig, med endast de fyra timmarna sömn jag fick inatt så är det hög tid då det är uppstigning halv åtta imorgon. Men jag kommer att kunna cykla till skolan, vilken lyx! Hörselhälsa, lunch, piff i rummet och storhandling står på schemat. Let's get back to the vardag!

2012-01-11 | 00:31:43 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback