We're going down

I köket diskuterar Klara och Emma vem man helst vill döda, gifta och ha sex med. Det var tydligen en diskution som Emma hade igår på Tybble och nu har den exploderat och urartat på fejjan.

Jag har ont i ryggen och axlarna trots att jag har suttit och hyffsat rak i ryggen i soffan idag istället för sängen. Någon kommer att åka på att ge mig massage när jag går på lov. Vid den tiden kanske axlarna kommer att sitta uppe under öronen, vem vet?

Nu ska jag dock lämna allt som har med musikhistoria bakom mig, i alla fall för resten av den här dagen. Det är dags att ge min mage som kurrar lite mat, pastasås med kyckling, champinjon och sweet chili. Muuuuuuums! Klockan tre kommer det är gäng goa damer från klassen och då ska det sjungas och piffas med vit ögonskugga för ikväll ska vi åka till Lindesberg och agera levande julkalender, lucka 17. Jag har övat på låten i två dagar och jag hoppas verkligen att jag inte kommer sabba för de andra som redan kan den. Men självklart kommer det att gå finfint! Efteråt bjuds det på middag och fika hemma hos Amanda som också är host för den levande kalenderluckan. En mysig eftermiddag och kväll ska jag ha.

Snart är det lov, tjoflöjt!

2011-12-17 | 14:00:49 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback