När saker och ting är iordning

Nu är vi tillbaka on the right track! Imorse slog jag upp ögonlocken vid klockan nio och kände mig faktiskt helt okejpigg. Man kan hoppas att denna dag blir bättre än gårdagen, på trötthetsfronten alltså. Annars var det ju en riktigt go dag!

Jag hörde när mina sambosar + Matilda (tror jag?) kom hem inatt, fnissande och fina, dock kollade jag inte upp vad klockan var. Hörde Klaras (min granne) larm nu precis så dom är väl på väg upp. Det ska nämligen sjungas i Wadköping idag, på deras julmarknad och allt. Vet inte riktigt om jag ska åka dit och titta, även fast jag vill. Julmarknad är ju aldrig fel det heller. Kanske att man kan springa på Skansens om man hittar vettigt folk att sällskapa med en sisådär tre dagar innan jul då jag kommer hem.

Dagens sysslor: öva gitarr, lyssna på stycken från romantiken, skriva klart medeltidens sammanfattning och börja på renässansens, öva lite mer gitarr... Handla måste jag göra också annars är det svält som står på menyn för nästa vecka. Fast å andra sidan blev det så rackarns mycket köttfärssås över från gårdagens tacos att jag nog skulle kunna leva på det och pasta, i alla fall till tisdag. Göttans!

Nu ska jag börja bocka av grejer på listan. Jag älskar skolan, jag älskar skolan, jag älskar skolan...

2011-12-11 | 09:44:51 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback