Kreativa underbara esteter!

Har det hänt något särskilt? Man såg ju bara en massa svartklädda estettreor springa runt i skolan imorse. In och ut från toan. Hårspraysdoften fyller luften och foundationsmulorna pryder handfaten. What's going on? Äsch, det är ju bara foto på G.

Fyfabian vad snygga vi kommer bli!!! Vår, Kalles, idé gick i lås och fotografen, som vi hade hört skulle vara ganska tjurig, var till och med med på den. Dessutom var han hur trevlig som helst. Som tur var hann våra försenade damer, Y och R, lagom till han skulle trycka av så dom fick också vara med minsann. Rebbs sa att hon grät när hon vaknade och insåg att klockan var kvart över åtta. Det skulle jag också ha gjort! Menmen, slutet gott allting gott.

Idag fick jag skjuts hem av grabbarna och när vi skulle svänga ut från parkeringen hojtar Robin: där står ju din syrra! Tuta skriker jag tillbaka! Sagt och gjort, Robin tutar, alla förutom Jossan tittar och Kristian skäms som en gris. När vi ska svänga ut från gymnasiet kommer vi på att hon kanske vill ha skjuts hem så vi svänger tillbaka och plockar upp henne. Hon tycker att det är så roligt att åka bil med mina två "små" pojkar. Jag tjänade en kvart på att åka bil hem och behöver endast betala en tjuga. Bra deal eller vad?!
Nu ska jag sätta mig och plugga är det tänkt och sen bär det iväg till träning. Jag ska anamma min "nya" livsstil och verkligen anstränga mig hårt idag. Jag ska i alla fall vara liite slut efteråt...

Read me later!

2008-10-02 | 16:31:15 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback