Torsdag

Jag vet inte riktigt, har varit låg idag av någon konstig anledning. Tröttheten kanske tar ut sin rätt nu. Jag skäms för att jag varit så gnällig men då kunde jag inte rå för det. Förlåt allihopa, espescially mister som fick stå ut med mig...

Dagen började med nationellt prov i engelska, men jag kan inte svara på om det gick bra eller dåligt. Jag hoppas, hoppas verkligen att det gick som jag vill men man kan verkligen aldrig veta med hör-och läsförståelsen. Jag håller tummarna! Efter provet skulle vi ha dansat men jag hade fattat fel så jag var med mister istället. Det var då gnälliga Amanda trädde in. Men jag hoppas att jag höll mig i skinnet mot honom, annars får han skälla på mig imorgon! På eftermiddagen blev det matte och sen dans. Och så dagens höjdpunkt - KLIPPET! Det blev egentligen inga förändringar, lite kortare bara. I'm keeping it simple. Men ack så annorlunda jag kände mig efteråt, mitt hår är så fantastiskt mjukt och skönt. Och lätt! Spelar ingen roll hur man klipper sig, jag känner mig i alla fall alltid som en ny människa efteråt och det är så skönt. Gnälliga Amanda ersattes av hurtiga Amanda som satte sig och skrev klart idrotten på en halvtimme när hon kom hem. Nu har vi precis kommit hem från min lillasysters show, asbra!

Imorgon är det excelprov och sen mys med mister för hela slanten med en övernattning på Trollstalundsvägen. Can't get any better!

2008-05-15 | 21:16:12 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback