Sjusovare

Nu har jag vaknat. Klockan är tjugo över två.

Jobbet igår på gymmet gick grymt! Dom hade inte berättat för mig att jag skulle få stänga med Johanna så jag blev sjukt lättad när jag väl kom fram. Jag var ganska nervös eftersom jag aldrig hade räknat kassan förut eller inte kunde koderna till dörrarna. Men nu är allt klappat och klart och jag vet exakt vad jag ska göra. Dessutom är det nästan inga där alls, det är bara tre klasser om dagen, så jag har inte så mycket att göra under själva passet heller. Igår behövde jag bara svara på ett telefonsamtal och göra tre proteindrinkar. Imorgon får jag väl göra mig en latte och sitta och surfa eller plugga teori. Det blir fint det! Nu låter mitt jobb som världens slakaste och, mjo, det är det väl också såhär på sommaren. Avis?

Nu har jag beställt min signerade Peter Jöbackdvd! Hoppas och håller tummarna för att jag ska få en, det skulle vara grymt! Tänk att få sitta inne med en kopp te under regniga sommardagar och få återuppleva den bästa konsert man någonsin gått på... Åh, jag MÅSTE få en! Annars så kommer den ut i butik den noinde juli men då är den inte signerad och vem orkar vänta så länge? Not me!

Och nu måste jag bara få skryta litegrann. Min urhärliga låtsasmamma (inte tant!) Viktoria ska bjuda med mig på Stockholms jazzfestival den sextonde juli. Hur grymt är inte det?! På Skeppsholmen också, typ världens mysigaste ställe. Mary J Blige ska vara där bland annat och Berhge Trio som jag såg nere på Fokets Hus hemma i Nynäs.
Roligt, roligt, roligt är bara förnamnet!

Nu ska jag äta frukost så jag hinner äta mellanmål innan jag sticker på träning. CIAO!

2008-06-24 | 14:36:11 | | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» V

Tack Amanda för att du verkligen underströk att jag inte är en tant, nu är jag lättad!

Puss!

2008-06-24 // 17:05:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback