Sweet, sweet strawberry

Tänk vad lite jordgubbar, en fabiolous mamma och ett obetydligt sms från bästa vännen kan göra. Mitt humör är nu på topp! Jag har till och med pluggat äckelteori, första kapitlet typ avklarat. Imorgon blir det banne mig till att plugga på både buss och tåg. Jag ska inte ta med mig något annat att göra så boken och musiken får stanna hemma. Endast musiken på mobilen får spelas, eller lite radio kanske? Jag har inte så många låtar på min kära nalle så om man spelar dom om och om igen så tröttnar man fort och det vill jag inte. Jag hade totalt glömt bort att jag hade The Hoosiers på den. Dom som är så bra! Dom får fylla mitt huvud med lovely tunes när jag susar genom natten. Det är faktiskt riktigt skönt att cykla och springa i trapporna. Jag vill bli klar så fort som möjligt och det fläktar så skönt i den ljumma sommarnatten. Det räcker om man bara har t-shirt på sig förstår ni. Igår när jag körde så speedade jag på som sjutton men hann med ett möte med en grävling. Jag skulle precis stoppa ner en tidning i en brevlåda när det knakade som tusan i buskarna bredvid mig. Jag blir ju såklart jätterädd, vem är vaken nu? En våldtäksman som har följt mig varenda morgon och vet exakt hur min runda går och hur fort jag kör. Därför placerar han sig vid min sista brevlåda och väntar eftersom han vet att jag är för trött för att orka cykla fort, fort. Ni ser hur jag blir när jag är ensam vaken i nynäs klockan tre på morgonen. Men som sagt, det var ju bara en grävling som kom utgalopperande och ställde sig på vägen framför mig. Med kottar i gummistövlar-tricket starkt i mitt minne hoppar jag upp på cykeln snabbt för att inte han ska springa fram och bita av mig fötterna. Som tur var så var han räddare för mig och kilade in under ett staket. Jag kom undan.
För den här gången...

Som vissa av er kanske redan vet så var det bajenmatch i måndags. Mormor och simona spelade in den eftersom vi barnbarn var där. Dom ville kunna titta senare. När jag kom för att lämna nynäspost halv fyra på morgonen så hör jag att dom sitter och tittar så jag ringer på och får komma in och titta på sista halvleken. Sweet!

Nu ska jag strax slänga mig i sängen och ta mig en blund innan jag ska jobba. Ska fundera vad jag ska sätta på mig imorgon, vill ju se lite "rätt" ut. Lite jazzig sådär. men hur ser man ut då? Hatten ska på i alla fall, I think. Och mamma som sa att jag inte skulle använda den. Tji fick hon! Den är numera min favoritaccessoar, nr.1.
Håll i hatten!

På lördag planerar jag att kicka ut min kära fader för att ge plats för mitt hjärtats puma, her boyfriend och Mr.D. Hoppas att han ger mig sig den lilla sötnosen. Mys!

Nu är jag tillbaka i gängorna igen, CIAO!

2008-07-15 | 23:00:24 | | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Elin

Nu blev jag nyfiken, vad för hatt?

Och Mr.D...vi pratar för sällan långskonkis!!

2008-07-20 // 12:54:27
» Amanda

Åååh, jag har köpt mina drömmars hatt! Soo cool!

Hihi, en pöjke som är en utav sandras vänner... ;)

2008-07-21 // 23:35:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback