Blå, blå vindar och vatten

Idag har jag och fröken R legat och lapat sol på Drottningviken. Inga nakenfisar den här gången. Dock en man som trippade förbi precis vid våra huvuden där vi låg och lade sig ner tre meter ifrån oss. Jag och R hade diskuterat hur läskigt det är att hitta en bra plats därnere. Vid hamnvik kan man klämma ner sig hur nära någon som helst i princip, det är ju alltid så mycket folk där, och det är ingen som ens höjer på ögonbrynet. Där ute bland klipporna däremot blir det så mycket mer intimt, därför vill man inte lägga sig för nära någon eller lägga sig så man har utsikt över ett till exempel kyssande par. Man blir för närgången. Men det verkade inte denna man ha några problem med eller ens reflektera över. Jag och R pratade på som förut. Men man kände sig lite inkräktad på... Vi låg och pratade, solade, smååt och spanade. Det kom ett stycke grabbar som låg snett ovanför oss, alldeles för långt bort kändes det som, och dom låg där och spanade ner på oss. Diskret sådär, in a "Oj nu kliar det i håret så jag måste kolla ner åt höger för att klia på rätt ställe" kind of way. I know the trick, jag brukar själv köra den lite då och då. När solen gick i moln blev det dock för kallt att ligga kvar så jag och fröken tog vårt pick och pack och begav oss hemåt.
Det blev pannkakor till middag för min del och nu ska det pluggas teori innan allt bra på TV drar igång. Idag har jag även fått en väldigt pleasent surprise. Precis innan jag stack iväg till R så damp ett paket ner i min brevlåda och det var adresserat till mig. Så fort jag såg det visste jag exakt vad det var. Det som jag har hoppats på i veckor! Min signerade Peter Jöback-DVD! I'm in heaven. Jag tror att jag har nämnt det förut här i bloggen men det är så underbart! Nu kommer jag att kunna uppleva de två bästa timmarna i mitt liv om och om och om igen, hur många gånger jag vill. Magin från konserten kommer inte gå att upplevas igen, inte fullt ut, men en del. Och jag blir så glad över det lilla jag kan få!

Igår tränade jag i löparbyxor. Ni vet, såna tights typ. Jag kände mig väldigt proffsig och duktig måste jag säga! Man fick liksom en extra svung i steget när man sprang och det är ju inte varje dag man känner så. Dom åker nog på imorgon också om det inte är för varmt. Heja heja heja!

2008-07-09 | 18:12:36 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback