Match och middag

Idag är det lördag med stort L. Idag ska jag nämligen käka middag med Steve, Mickis och Albin. Urmysigt! :)
Steves mamma har varit en ängel och prackat frysen/kylen med massor av mat så att det ska räcka för att mätta oss alla. Dessutom har hon bakat en morotskaka till oss. Kan man bli snällare? I don't think so!
Dessutom ska Steve och jag hjälpas åt att laga maten, jag vet inte ifall par nr 2 kommer att komma och hjälpa till men om dom inte gör det så gör det ingenting. Laga mat med Steve, ge honom ett tjuvnyp i rumpan vid spisen, pussas över såsen med lite musik på dämpad nivå i bakgrunden kan bara bli hur bra som helst! Att få en kram bakifrån är nog den mysigaste kramen tycker jag. Ni vet, när någon snusar en bak i nacken så att man ryser i hela ryggraden.. Heavy, heavy! :)

Idag ska jag också, som den snälla supportande systern jag är, offra min lördag för/eftermiddag med att kolla när minsta syrran spelar match i Skogås. Heja mig! Är jag inte den snällaste så säg?
Och på tal om matcher så har Jennis och hatSorunda spelat sin första seriematch.. Jag har inte frågat hur det har gått än, det ska jag göra sen. Hoppas att jag inte är för taskig för att jag hoppas på att dom har förlorat. Jennis kan i alla fall ha fått göra mål, men snällare än så kan jag inte vara!

Jag kanske inte är så snäll i alla fall?


2007-09-22 | 11:51:57 | | 4 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» mickis

åh morotskaka =)

2007-09-22 // 13:49:35
» A

Jaa, to bad att vi var så mätta annars hade jag smaskat som fan på den :) fast jag snodde en liten bit idag..

2007-09-23 // 22:56:44
» Y

haha! klockren! mixed feelings så att säga.. hm, svårt att veta vem man ska heja på! :p äh, så länge hon får göra nått mål så är det ju lugnt. ja, typ. ;)

2007-09-24 // 00:52:29
» Jennis spännis

haha, schyst att jag fick göra mål iaf :P

2007-09-26 // 21:34:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback