Regnet det bara öser ner..

Japp, idag blev jag blöt. Jag var inne i Stockholm med pappa och syrrorna. Skulle spana efter ett par gummistövlar i min smak. Och jag hittade ett par! Nu ligger dom på Åhléns och väntar på mig, ska köpa dom imorgon! Då ska jag in med steve igen för då ska han klippa sig hos Mirre.. Ska bli kul att se hur det blir..

Idag var jag ju som sagt inne i stan.. Jag fick nämligen ganska mycket pengar i födelsedagspresent så nu ska det shoppas! Jag ska vara duktig och inte shoppa för allt dock, det ska sparas också.. Tänk om jag vill köpa något jättesnyggt sen liksom, då är det kört! Men idag köpte jag lite småsaker: Ett halsband som jag har spanat in länge, hur coolt som helst. Två par örhängen, ett par är formade som körsbär, hur gulliga som helst! Och sen ett par regular vita hårspännen, bra att ha + himla snyggt. Ett par flipflop blev det också, helt rätt med silvermetallic band. Ohlala!

Jag har inte haft för mig så mycket i helgen för övrigt. I lördags var jag hos steve nästan hela dagen. Vi var bara inne och tog det lugnt. Kollade på resten av band og Brothers avsnitten, spelade Alfapet och kollade sen på en ny film som heter Because I said so. Den var väldigt klyshig men ganska söt. När jag skulle gå hem från honom sen så spöregnade det. Jag ville inte blöta ner mina skor eftersom de är det enda paret jag har hos papi så jag gick barfota. Så om ni såg en flicka med ett jättestort paraply och inga skor på fötterna gå mot Månberget så var det nog jag. Så fort jag mötte en bil drog jag ner paraplyet framför ansiktet så ingen skulle se hur jag såg ut. Jag kan tänka mig vad dom tänker där i värmen från bilen. Kolla på den idioten, går barfota! PUCKO!

Och, jag måste bara få säga det här!! Jag är snart 180 cm!!! JEY!!!!! Jag mätte mig häromdagen och då var jag typ 179, 8 och om man avrundar så blir det ju 180.. Jag vill så gärna bli 1,80. Så vackert! :D

2007-07-09 | 00:29:34 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback