Välbehövligt

Det där med att skriva i bloggen lite oftare gick inte så bra men det har hänt lite grejer hemma som har kommit ivägen.

Först fyllde jag hela tjugoett år och firade min födelsedag med att jobba, fara in till sjukhuset med en krasslig katt och äta jordgubbstårta med mamma, systrarna och pojkvännerna (alltså John och Björn som är Jossans pojkvän, jag har inte skaffat flera hjärtevänner) klockan ett på natten när vi kom hem.

Onsdagen bjöd på ledighet och en väldigt fin födelsedagsmiddag till mitt extra års ära där värden var min bästa Sandra. Hon bjöd på egenfixade foccacia som hon grillade i våffeljärnet medan jag fick gå på skattjakt i vardagsrummet. Hon är allt bra finurlig hon! Till efterrätt blev det jordgubbar och honungsmelon med rabarberkesella och latte med en skvätt sirap i. Vi grät inte till Water for elephants och pratade om pojkvänner, vänner och andra småsaker tills min snälla karl som slutade jobbet elva kom och hämtade mig.

Torsdagen den 23 juni kommer föralltid att vara en ledsam dag då vi helt plötsligt har en katt i himlen istället för på vår hallmatta. Man får trösta sig med att han inte behöver vara sjuk den lilla gammgubben, hela åttioett kattår blev han faktiskt. Han har funnits med ända sen vi flyttade in i lägenheten på Krokis så det kommer att kännas riktigt tomt framöver. Fina, fina Molle.

Midsommar betydde jobb till klockan tre och sen snabbt hem för att duscha och byta om till fin midsommarflicka. Jag, mor och systrarna firade nere hos mormor och morfar med vår moster. Sillunch, inbakad fläskfilé med ris och gorgonzolasås, chips och godis i mängder och självklart jordgubbstårta som avslutning. Det var fint att träffas då vi inte har gjort det på länge.

I helgen har jag jobbat ännu mer, firat födelsedag med släkten och fått massa fina presenter. Idag är jag ledig och det behövs verkligen då det har känts som att jag har varit en gråtande, trött zombie på sista tiden. Fyra och en halv timmars sömn har varit genomsnittet sen i tisdags så det ska nu tas igen i solstolen på balkongen. Jag kan ju inte säga att jag har en bränna att skryta med, den är faktiskt helt obefintlig, så där slår jag två flugor i en smäll. Jag ska också börja ladda inför bajenmatch ikväll som vi Engströmssystrar har blivit medbjudna på! Måtte vi komma med vinst!

Nu kallar solstolen, ett kallt glas vatten och lite skön musik. Och någon minuts vilande av ögonlocken.

2011-06-27 | 11:45:51 | Dagliga | 0 Kommentarer

Nystart

Hej och hå! Nu ska jag göra som Fialotta Nilsson och börja om på en ny kula i bloggen.

Sen jag skrev senast så har jag bland annat varit med om en galet fantastisk konsert, en megabra Chicagoresa och en tårdrypande kramring på Arlanda. Åh så fina alla mellisar är och osm jag kommer att sakna dom! Dock fick jag mig en liten dos i förra veckan i form av Annika, Teggan och Chris. Norrlandsdamerna var på roadtrip och gjorde såklart ett stopp i huvudstaden och jag var inte sen med att fara in och mysa. Vi strosade runt genom gamla stan till söden, Monki och tillbaka igen när vi letade efter ett vettigt matställe. Målet var Vapiano men våra hungriga magar ville inte vänta så det blev ett fik nere i en valvkällare istället. Mysigt trots att det luktade inpyrd cigg. En yoghurtglass senare och jag och Chris vinkade farväl och tog tåget hem eftersom vi skulle upp och jobba dagen efter. En riktigt fin onsdag, mitt i veckan sådär.

I helgen hade jag min fina dam Sandra på besök för middagsmys på Kroken. Jag kirrade mumsig sallad med vitlöksbröd och jordgubbar med rabarberkesella och snacket bestod av allt mellan himmel och jord. På onsdag ska hon bjuda tillbaka i hennes och Hampus nya, fina lägenhet fast då blir det födelsedagsmiddag i min ära. Jag fyller ju imorgon, tjoho! Och hur firar jag? Upp klockan fem för att jobba mellan sex och tre. Karln min börjar klockan tre och jobbar till elva så vi missar varandra helt och fullt. Men det kommer säkert att bjudas på något trevligt i fikaväg här hemma, I hope!


2011-06-20 | 19:24:19 | Dagliga | 0 Kommentarer