Warmth

En positiv sak med att packa upp och damma kläder är att jag får vara mycket på balkongen där solen skiner, trevligt värre. Och varmt är det också, ännu trevligare! Dock har jag nu insett hur otroligt mycket kläder jag har, hälften av garderoben ligger fortfarande i väskor för att jag inte hinner med allting idag. Kanske borde fundera på att rensa ut litegrann...

Ikväll ska jag fara till Täby där min kära bonuslillasyster ska ha vårshow med sin skola. Den är lite värre än de vårshower jag medverkat i, man får köpa biljetter, allting utspelas i en riktig teater och själva föreställningen är tre timmar lång inklusive en paus. Stort projekt är bara förnamnet. Tänk att vi fick en sångfågel extra när pappa träffade Karin, musik och handboll verkar vara vår familjs melodi.

Jag skrev igår att jag endast har varit hemma i tre dagar och har redan hunnit träffa släkten, jag har även fått pussa på min fina Sandra. Jag och min man tog bilen till hennes och Hampus nya adress i Haninge och hälsade på i deras mycket tjusiga lägenhet. Inte avis där inte... En luftig tvåa med ett enormt badrum MED tvättmaskin och tumlare och likaså en stor balkong med sol under hela dagen. En riktig drömlägenhet alltså. Jag blev inte alls sugen... Men till dess jag och John skaffar oss en egen så får vi hänga med puman och hennes man i deras, mycket trevligt! Vi mös i alla fall i deras soffa, kollade på film och snackade en massa härligt strunt innan klockan blev för mycket och det var dags för mig och John att fara hem. Mycket sånt i sommar!

Nu kallar balkongen på mig...


2010-05-31 | 14:13:33 | Dagliga | 0 Kommentarer

SOMMAR!

Hej och hå, nu har jag landat i Nynäs igen och har redan hunnit träffa hela tjocka släkten. I like it!

Chicago skulle kunna sammanfattas med ett ord, GRYMT! Helt galet bra med en skön mix av allt man kan tänka sig så som fint väder, Starbucks, gapskratt, gråt, gemenskap, shopping, ilningar i magen, saknad osv osv. Jag längtar redan tillbaka till nästa år och då får jag ju med mig Kristian som sällskap också, woho! Halleluja!

Skolavslutningen var lagom sorglig, vissa stannar ju kvar till nästa år men halva min fina klass sprids för vinden mot nya äventyr. Som tur är så är Chrisp "bara" 30 mil bort i Piteå men det är ju ett stenkast med norrländska mått mätt så honom har vi inte sett för sista gången. Annika är verkligen nära, Härnösand, som inte ens tar en timme med bil. Bara Teggan håller sig hyffsat nära så är det ju lugnt...

Imorgon ska jag packa upp mitt Mellanselsliv ur sina väskor och påsar och fundera över var jag ska förvara allting till augusti då jag far tillbaka. Men det är imorgon, nu ska jag slappa i soffan!

2010-05-30 | 21:55:50 | Dagliga | 1 Kommentarer

Roadtrip

Snart far vi, aaaaaaaaaaaaaaah! Galet!

Just nu sitter jag i Malins rum efter en frukost tillsammans med henne och Fia framför Nyhetsmorgon. Och nu rapporterade precis Malin att hon är klar med packningen. Jag är också det så nu är det bara pastasalladen kvar. Klockan nio har Kim bokat klipptid sen far vi efter förmiddagsfikat. Bil först till Solna och sen Arlanda. Flyg till Chicago...

Vi hörs om två veckor, ciao bella!

2010-05-12 | 08:25:32 | Dagliga | 0 Kommentarer

Vi vet det båda två

Denna soliga tisdag tog vi allt bra tag i och gjorde vettiga saker, som att städa vårt skitiga hus. Nu kan man nästan spegla sig i golvet och det luktar faktiskt gott. Perfekt ställe att kolla på Biggest loser klockan sju alltså. Nu finns det tydligen köpkladdkaka också, kanske att man snor sig en bit.

Imorgon far vi till Arlanda, fatta vad sköj! Jag, Malin och Kim tar med största sannolikhet papis lagade bil ner till huvudstaden. Skönare än att åka buss I think, förutom att amn tappar resten av sällskapet som hoppar på i Övik och sen Sundsvall. Men vi kan ju åka hem tillsammans i alla fall...

Nu har jag lovat att lyfta tillbaka Sofias säng och sen ska det handlas med Malin till vår matsäck till imorgon. En handbollsklassiker, pastasallad!

Laters!

2010-05-11 | 18:22:25 | Dagliga | 0 Kommentarer

Nedräkning

Idag har det varit en solig, dock ganska blåsig och kall, vårdag i kallhålet. Efter att inte ha fått många timmars sömn i helgen hade jag bestämt att ta sovmorgon och det blev i alla fall tio timmar inatt. Vaknade lagom till förmiddagsfikat halv tio. Resten av dagen har jag inte gjort mycket vettigt alls nu när mitt rum är borta och det dessutom är gul dag, alltså ingen skola. Jag tog en förmiddagslur och missade nästan lunchen och under eftermiddagen har jag tittat på TV och tvättat. Ikväll blir det blåbär- och hallonpaj och mys i soffan i femman.

Sjukt tomt är det också. Största delen av jazz- och rocklinjen har redan begett sig mot Stockholm och Arlanda eftersom de flyger till The Big Apple redan imorgon. Om det nu inte ligger någon aska i vägen. Peppar att det finns ett hål som dom, och vi såklart, kan flyga genom.

Nu ska jag nörda och läsa lite bloggar, eventuellt ta en promenad och sen mysa. Det är det vi gör bäst här i Mellis.

2010-05-10 | 17:33:51 | Dagliga | 0 Kommentarer

Soul Direction

Nu när allt som är stressigt är över börjar man tänka efter litegrann. Kan någon förstå att jag har bott här i snart nio månader? Inte jag. Och hoppsan, tiden gick precis lika fort som lärarna sa att den skulle göra när vi började. Om inte snabbare. Vi är redan framme vid blåsprojektet, vår sista stora konsert. Bara Chicago kvar efter den här kvällen. Helf! Just nu sitter jag och passar på att njuta av mitt rum för imorgon åker det ner i väskor och påsar och följer med papi och Karin till Nynäs. Som tur är så vet jag ju att jag kommer tillbaka igen efter sommaren om inte Framnäs vill annat.

Jag ska dock inte sitta och deppa utan sätta på partymusiken, öppna rumsdörren och sminka och peppa mig tillsammans med de andra fina. Vi är grymma! Rockarna och jazzarna är grymma! Kvällen kommer bli grym! Mellansel är grymt!

2010-05-07 | 19:11:34 | Dagliga | 0 Kommentarer

Girl goodbye

Ikväll har jag tokövat Girl goodbye som jag efter många om och men söker med till ett andra år på Mellansel, fast denna gång rocklinjen. Självklart söker jag även gospel men har inte bestämt hur jag skulle göra om jag kom in på båda. Jag får ett till roligt och givande år i vilket fall. Nice!

Annars har jag gått och blivit med långklänning á HM som kommer invigas på resan till Chicago. Sjukt fancy! Och imorgon hörrni, då smäller det! Våra axelvaddar ska lysa, våra röster ska fylla hela gympasalen och kompet ska spela snortajt som aldrig förr. Spaslippers, Razzarna och framförallt Soul Direction intar scenen...

2010-05-06 | 23:16:36 | Dagliga | 0 Kommentarer

Hej, hej, hallå

Jag läser tydligen bara bloggar nuförtiden, skriver aldrig själv. Men nu ni!

Det är fortfarande helt ofattbart att det är maj! Jag hänger inte riktigt med, eller så gör jag det men blir lte förvirrad av att vara häruppe. Solen skiner ofta och om kvällarna kan man tro att det är sommar för att det är så ljust. Ändå är man tvungen att gå runt i kappan för att värmen inte riktigt matchar solen. Men inte sörjer vi för det, sitter man utanför eminenta femmans hus så blåser det ingenting och man kan ta av sig jackan och njuta av värmen.

På valborg hade vi gosplare en spelning och min fina man var med och hejade och fotade vår sista "riktiga" konsert. Det hade åtminstone varit uppehåll under dagen och det höll i sig till kvällen då vi for till Solbacken utanför Övik. Först körde vi några låtar under ett möte i EFS och sen fick vi sötfika i en fritidsgård bredvid. En kopp te, en munk och en chokladkakebit för endast tjugofem kronor. Det gillades starkt! Klockan nio drog jag på mig mjukisbyxor, knöt halsduken ett extra varv, tog min gubbe i handen och såg på när dom tände brasan. Precis som jag ville ha det när jag var liten. Stå i värmen från brasan, som paralyserad, och hålla armen runt min fining. Tur att den finingen är just John också, stort plus. När klockan slog tio gick vi tillbaka till kyrkan och sjöng och spelade som aldrig förr. Vilket resulterade i en grym konsert. Efteråt blev vi bjudna på hamburgare vid en lite mindre brasa och sen for vi hemåt mot Mellis.

På senare tid har jag varit och sökt Framnäs folkis uppe i Piteå vilket blev en väldigt trevlig resa. Jag är nöjd med sökningen och hemresan blev trevlig med en fin Hägga som sällskap. Och snällmalin som hämtade i Övik kvart över tolv på natten.

Nu är det slutspurt inför blåsprojektet. Idag har det pysslats med accessoarer till MJ-medleyt och fixats i gympasalen. Det kommer bli så bra!

2010-05-05 | 23:25:23 | Dagliga | 0 Kommentarer