Att låta arg

Igårnatt kom John och ringde på innan jag skulle gå och lägga mig, vid halv ett ungefär. Bara för att pussa och krama lite på mig. Bara för att han kan göra det nu när det är så nära sa han. Vi flög tillbaka två år i tiden då han kunde komma förbi lite titt som tätt. Bara för att han kan. Och som jag älskar det. Och älskar min fina karl. Det kan inte sägas för många gånger.

Vår lägenhet luktar juligt av skinkan som är i ugnen och granen som står i vardagsrummet i väntan på att få kläs. Först ska tomtarna få komma upp ur sina lådor. Allt ackompanjerat till Sarah Dawn Finers ljuvliga toner. Jul var det här!

2010-12-23 | 14:02:28 | Dagliga | 0 Kommentarer

Need you all the way

Efter några om och men så är jag och min karl äntligen hemkomna till snötäckta Nynäshamn. Jag är ledsen Norrland men just nu så äger min lilla hemstad i snö. Jisses vad mycket det är!

Bussresan igår blev längre än väntat, två timmar sena blev vi till slut. Jag var dock inte någon som led, jag hade ju min varma karl bredvid mig att luta mig mot och värma mig/sova på. Det gör så enormt stor skillnad om man får sitta bredvid någon man känner när man ska långt med buss. Man har som så mycket mera plats på något vis för man slipper oroa sig över att själv ta för mycket. Riktigt trevligt med ett resesällskap som slänger upp datorn med film på också. Och som har köpt Polly. Han vet hur man gör en Amanda glad han.

Efter att ha tagit en lång sovmorgon och dragit oss ännu längre så tog vi tuben från Solna till Gamla stan för lite julklappsshopping. Båda fann till dom som inte hade fått några ännu och sen vart det pendeln ner till Nynäs. Och vilken tur vi hade! Tåget som vi tog gick som på räls hela vägen ner, inte en extra minut någonstans. Att vårat tåg egentligen var ett tåg som var en timme försenat gjorde ingenting, så länge jag kommer fram smärtfritt.

Imorgon är det dagen före dopparedagen, redan. I år igen. Men vilken mysig jul det kommer att bli, I can feel it!

Godnatt

2010-12-23 | 00:25:52 | Dagliga | 0 Kommentarer

Inget vettigt

Det var ett tag sen jag skrev. Jag lever i alla fall.

Jag tror det var två veckor sen ni fick höra något senast, då jag var ascool och slog av en trumstock. Sen den dagen har vi haft vår PRIK-konsert som blev en succé. We went all the way och som vanligt när det gäller PRIK så är ju det allra viktigaste inte musiken utan kläderna och outputen. Vi svidade om till hippies och flummade oss igenom konserten. Otroligt kul och uppskattat av publiken.

Piteå musikhögskola kom med sin rock-, jazz-, och studiomusikerlinje och konsertade för oss i 309:an. Det var riktigt bra men också överkomligt bra. Jag som tänkt att söka lärare ska nog ta en funderare på att även söka någon utav dom andra, typ studiomusiker. Det känns inte helt omöjligt att komma in liksom.

Veckan som har varit var gul vilket betyder lektionsfrivecka för hela skolan. Förutom några aktiviteter från skolans sida så passade vi på musiklinjen på att umgås så mycket som möjligt innan det blev lov. Myskvällar med film och en kväll med rocklinjen och Siri som inlånad sångerska på O'Learys. I torsdags ägde skolavslutningen rum. Jag, Häggis och Malin repade julspel med baslinjen som sen visade sig bli en riktigt succé. En lärare så till och med att det var det bästa han sett baslinjen göra någonsin vilket var riktigt trevligt. Vi på gospellinjen fick äntligen riva av vårt Take 6-medley vilket var skönt. Jag tror inte vi hade kunnat repa på det så länge till... Som vanligt fick vi ett himlagott julbord och en magisk efterrätt i form av superkladdig chokladkaka med daimgrädde på toppen. När jag ätit upp min mastodontbit så var jag tvungen att svepa en andra kopp te för att inte få upp den igen. Låter det som en typisk Amanda? Oja!

Jag och Sofia stannade på skolan ända till lördagen eftersom vi fick vara med och köra på en konsert med Övik Big Band där Karin och Jonas är med. Årets tema var en swingjul med låtar med Alice Babs och jullåtar blandat. Det var Alices dotter Titti och hennes man som var det stora dragplåstret. Trevligare par får man leta efter!

Nu har jag landat i Umeå och spenderar några dagar här med min karl innan vi far hem tillsammans, hem till Nynäshamn. Heaven!

2010-12-20 | 10:41:13 | Dagliga | 0 Kommentarer

Rock on hard rock

Igår slog jag av en trumpinne. Respekt. Rock on, hard rock så att säga.
Idag är det gospeltisdag och vi rockar på där också. Efter några minuter med Dirty Loops-lyssning så är jag taggad för nästa pass. Praise him, haleluja och allt det där.

2010-12-07 | 12:57:24 | Dagliga | 0 Kommentarer

Du vet väl om att du är värdefull

Åh, en sån helg jag har haft i Umeå. Själva resan kunde inte ha börjat bättre, att åka bil med Simon Persson som sällskap är ett riktigt trevligt sätt att färdas på. Den dryga timmen till Umeå flög fram, trots ett stopp vid flyplatsen för att hämta upp en syster. När jag kom fram till min mysiga gubbe så spatserade vi bort till Mariehem för att handla lite förnödenheter, typ Ben and Jerrys som jag inte har ätit på alldeles för länge. Det var himla härligt att få vara tillbaka i min karls famn. På lördagen sov vi länge, för att vara mig, vilket var väl behövligt och sen tog vi bussen till Ersboda. Umeås Länna, typ. Vi var på jakt efter någon fin matta och ett litet vardagsrumsbord till Johns rum som har blivit mer hembonat sen han köpte en liten tvåsitssoffa och en TV. Vi hittade två tjusiga mattor, dock får jakten på ett bra soffbord fortsätta. Igår klistrade vi ihop ett stiligt pepparkakashus och jag hann vara med och spela lite spel med tre trevliga damer från Johns klass innan det var dags för mig att bli upphämtad av herr Persson igen. Vi plockade även upp Siri som även hon var ett väldigt trevligt sällskap att ha med. När vi kom hem fikade vi lite snabbt, sen övade jag på några läxor innan vi hade glöggmys i femman med en Aladdinask som Simon köpt med sig. Norrland bjöd mig på en riktigt fin helg och det är jag väldigt tacksam över. Nu är jag laddad inför en ny vecka som hitills har börjat riktigt bra.

2010-12-06 | 13:46:30 | Dagliga | 1 Kommentarer