Pluggapluggaplugga

Idag har jag, hmm, få se nu.. Jag är ju en sån upptagen kvinna. Jo juste.. PLUGGAT! Hela jävla, äckliga dagen! Typ i alla fall.. Imorse väckte min kära papi mig kvart i 10 och tyckte att det var dags att gå upp för han (!) blir så stressad annars. Vi tittade på Saw 3 som vi hyrde igårkväll. Jag säger en sak:
TUR ATT VI SÅG DEN PÅ DAGEN NÄR DET VAR LJUST!
Annars, kan jag meddela, hade jag varit förlorad till de sömnlösa demonerna ikväll. Men äcklig var den, GRYMT äcklig..

Idag har jag också varit med steve i ca 1½ timme, för att prata.. Men slutet gott, allting gott.

Igår var vi inne i stan och käkade på Därmed Pasta, ett underbart pasta/pizzaställe på Söder som har världens GODASTE pasta! Jag liten och späd som jag är (NOT) åt en De la Casa. Alltså pasta med oxfilé, champinjoner, gorgonzola och basilika, LOVELY. I wolfed it på två röda sekunder! Men jag måste säga att jag är liite orolig, förut orkade jag nämligen bara hälften ungefär.. Menmen, det var gott! Sen kollade jag när syrran spelade match. Väl där så gjorde Viktoria och Erika oss sällskap. Det var grymt kul att få träffa dom igen, det var så längesen. Speciellt Erika. Jossan förlorade med det gjorde inte så mycket tycker jag, hon var i alla fall duktig. Efter matchen åkte vi hem och jag, pappa och jossan kollade på Saw 2 och tjockade oss med godis och chips. Myspys..

Imorgon är det kör. Jag LÄNGTAR!
Det är även Naturkunskapsprov. Jag längtar INTE!

Han sa det, han sa det! Jag är perfekt..


2007-11-18 | 23:46:19 | | 0 Kommentarer

Sandra

Jag har spenderat mycket tid med Sandra dom senaste två helgerna som är en ängel som låter mig sova hos henne så jag slipper gå upp klockan 5 för att ta tåget till cafeteriajobb och loppis..
Det har verkligen varit jättekul och jag måste skärpa mig så att vi får träffas mycket, mycket mer! Och ja tack, du kan räkna med mig som sällskap när mickejäveln åker utomlands en hel månad...


image1

I'll be there..


2007-11-17 | 01:51:41 | | 2 Kommentarer

Lucian Amanda

Såhär önskar jag att jag hade skrivit..

Namn: Amanda Engström
Födelseår och datum: 900621
Program, skola/sysselsättning: Estetprogrammet med inriktning musik på Nynäshamns Gymnasium
Favoritbok, motivera varför: "Matildas sista vals". Den har allt: spänning, dramatik, tragedier, kärlek, vänskap & kamp för att överleva under svåra förhållanden speciellt som kvinna.
Drömyrke: Musikalartist skulle vara otroligt kul. Att få göra det jag gillar bäst, att sjunga, och kunna försörja mig på det skulle vara det ultimata för mig.
Designer för att jag alltid har tyckt mycket om kläder även fast jag kanske inte följer modet slaviskt. Att få sy, trycka och få fram egna kläder som sen andra faktiskt skulle vilja ha på sig skulle vara underbart.
Person jag beundrar och varför: Det finns speciella personer jag beundrar men främst beundrar jag alla jag går sin egen väg, gör som de själva vill och fullkomligt struntar i vad andra säger. Samtidigt så är personer som alltid tar vad man har och gör det bästa av situationen med ett leende på läpparna beundransvärda.
Mig själv om 10 år: Jag har ingen aning men jag hoppas att jag gör något som jag verkligen vill och trivs med. Förhoppningsvis har jag skaffat en ordentlig karriär och en fin lägenhet, dessutom skulle pojkvän och barn vara trevligt.
Favorittvprogram: Dexter, en slags kriminalserie som handlar om en kille vid namn Dexter som arbetar vid FBI som blodexpert. Vid sidan av jobbet är han seriemördare, men han mördar bara "elaka" människor, mördare, våldtäktsmän o.s.v ( fast jag hade nog inte berättat detta så utförligt, det är nog inte så bra).
Desperate Housewifes lyser även alltid upp mina tisdagar.
Beskriv dig själv med tre ord: Glad, omtänksam och ambitiös
Varför vill du vara Lucia: Att få vara flickan som värmer i mörkret med sina ljus och sin stämningsfulla sång skulle få vara väldigt roligt. (lagom fjäskigt va? så skrev jag faktiskt, jag kanske får några tantröster för besväret) :)


2007-11-17 | 01:38:52 | | 1 Kommentarer

FELFELFEL!

Nu är klockan sent, som den brukar bli framför datorn hemma hos pappa, och mitt favoritprogram Dexter är på.

Först vill jag säga att jag är ASFÖRBANNAD! Min lillasyster har blivit uttagen till att få vara med och träna med andra spelare som sen ska bilda Stockholms stadslag i handboll. Hon har dock inte blivit uttagen som 9meter där hon spelar i vanliga fall utan som kant. Hon är den bästa kanten där, det tycker alla inklusive tränarna. Det enda minuset är att hon inte är riktigt lika fysiskt stark som de andra, orkar lite mindre. Jossan har varit med sen augusti och gått så här långt. Idag så fick hon reda på om hon skulle gå vidare och få spela Sverigecupen. Hon blev första reserv och förklaringen till detta var "Du spelar ju inte kant i vanliga fall".. Är dom dumma  huvudet eller?! SVAR: JA!

Dessutom är jag lite besviken pga en grej som jag nu fick reda på i Dexter.. GOD DAMNIT!
Fast det har inte bara varit en dålig kväll. Vi spelade match idag och vann med 21-19, vilket i.o.f.s var skönt. Det ända dumma är att det var mot bottenlaget. Fråga mig inte vad vi gjorde för det har jag inget svar på. Men jag fick i alla fall göra 5 mål, då blev jag nöjd.

Rebecca och jag har fått den äran att få bli Nynäshamns Luciakandidater 2007, och hur kul är inte det? Jag var och fotades i torsdags och fick dessutom fylla i ett formulär som sen blir grunden till den lilla texten som kommer beskriva mig. Jag blev lite paff, för det var ganska svåra grejer jag skulle skriva. Typ vad gör du om 10 år, varför vill du bli Lucia, en person du beundrar och varför, favorittvprogram o.s.v. Jag hade inte funderat så mycket innan och nu ångrar jag lite grejer som jag skrev för jag har kommit på saker som jag skulle skrivit egentligen.. Menmen, förhoppningsvis så gillar nynäshamnarna mig och röstar.. Så länge det blir en estetare så är jag nöjd :)

Mina veckor flyter bara på. Träning, skola, träffa steve, spela match. Snart är det jul! Och med det kommer Peter Jöbacks julskiva! Fast den har jag lyssnat på sen mitten på oktober.. Jag, mor och syrrorna ska gå och se honom på Rival i stockholm den 27 januari. Jag längtar som bara sjutton!! Avis va Rebba? :)

Jag önskar att du ska tycka att jag är fantastisk..

2007-11-17 | 01:21:03 | | 3 Kommentarer

Håltimme

Idag började jag som vanligt kvart över nio med engelska. Allt är lugnt, vi satt bara och jobbade i vårat häfte. Efteråt var det lunch och ett litet möte för mig eftersom jag ska vara på svanis på torsdag för att få alla musikaliska elever att gå Estet.. Sen fick vi reda på att vi inte skulle ha någon ljudteknik så då visade det sig att min nästa lektion skulle vara naturkunskap.  Som börjar 5 över 3!! Så jennis och jag har suttit framför varsin dator i typ 2 timmar nu.. men snart börjar vi i alla fall :)

2007-11-05 | 14:23:47 | | 2 Kommentarer