It's all about music baby!

Den här veckan är det fördjupningsvecka i skolan och det betyder att jag och alla andra råcoola musiker ska hänga uppe i musikhuset hela veckan. Kan det bli bättre? Spela MASSOR av musik, ungås med det coola och trevliga i min klass och bara njuta av tillvaron. Det enda minuset är att idrottslärarna såklart har lagt in en 2 timmarsorientering på tisdag som man måste göra. Orientering suger men det måste tyvärr göras, jag får stå ut helt enkelt.. Men efter orienteringen så ska vi få se på treornas film från deras resa till Polen, det ska i alla fall bli kul. Jag har tjuvkikat litegrann i datasalen, och den verkar faktiskt rolig!
Jag blir jätteavundsjuk, jag vill också åka iväg sådär med klassen.. Nästa år då jävlar får alla akta sig för esteterna! För då kommer vi, mohaha! :)


2007-09-23 | 22:53:05 | | 1 Kommentarer

Snuskhummer!

Först måste jag bara säga en sak.. Vilka himla äckliga, osmidiga, påträngande, självgoda killar det finns i världen! Jag ska berätta det förskräckliga som hände mig för bara en kvart sen..
Jag sitter i frid och fröjd farmför datorn och blippar runt lite så som man gör på kvällarna. Jag märker att jag har fått ett GB på pa. Jag blir, som den tönt jag är, lite glad.
Undrar vem det kan vara i från? Vad står det? Kanske är det ett kärleksbrev?
Jag får en chock när jag läser det..
"shoooooooo söööötish lägget? ojjjjjjjjjj va söööt du e när jag såg din bild blev skit kååååååt!
 så can we be friends first."
Jag menar bara, Oh My God! Jag tänker bara, vad är det här för idiot? Det lär jag väl aldrig få veta heller antar jag. Men det är så obehagligt med såna där, ni vet vilka jag menar. "DOM DÄR!" Usch, jag är skadad för livet..

För att berätta om något trevligare så blev middagen lyckad och urmysig. Även fast det var "kvinnorna" som fick stå vid spisen. Steve tände ljusen och dukade, Albin gjorde ingenting. Mina små fläskfilékluttar blev i alla fall jättegoda och alla tyckte om dom. Jag är en mästerkock, jag vet.
Vi åt och sen mumsade vi på godis och chips av alla de slag medan vi kollade på "The Contract", en ganska bra film. Albin och Mickis åkte vid 12, så var Steve och jag ensamma, at last.
Ta inte illa upp Mickis, you know I love you! :)
Vi städade undan, borstade tänderna, tände lite ljus och kröp sen i säng. Låt mig säga att det slog gnistor!
Vi låg och pratade ett tag, men sen somnade jag ifrån Steve den lilla stackarn. Vi sov båda väldigt gott och det var skönt för vi brukar inte kunna dela säng. Jag snor plats och snarkar medan steve snor allt täcke. Men den här natten sov jag som en stock ända till kvart i 9. Vi åt frukost och duschade och planterade sen oss själva i soffan med resterna och Band of Brothers. Riktiga svullon var vi, jag med allt hår i en knut på huvudet, ingen behå under ett linne och lånade mjukisbyxor. Inte riktigt lika snygg som dagen innan, men vem bryr sig..

Jag stack hem vid 2 och käkade lunch/middag och en chokladmuffins med pappa och farmor och farfar. Sen fick jag se Bajen slå bajs Skövde i handboll på TV och har sedan suttit vid datorn.

En riktig toppenhelg med allt vad det innebär. God mat, trevligt sällskap, lite handboll och mys med Steve, lovely!


2007-09-23 | 22:17:47 | | 2 Kommentarer

Match och middag

Idag är det lördag med stort L. Idag ska jag nämligen käka middag med Steve, Mickis och Albin. Urmysigt! :)
Steves mamma har varit en ängel och prackat frysen/kylen med massor av mat så att det ska räcka för att mätta oss alla. Dessutom har hon bakat en morotskaka till oss. Kan man bli snällare? I don't think so!
Dessutom ska Steve och jag hjälpas åt att laga maten, jag vet inte ifall par nr 2 kommer att komma och hjälpa till men om dom inte gör det så gör det ingenting. Laga mat med Steve, ge honom ett tjuvnyp i rumpan vid spisen, pussas över såsen med lite musik på dämpad nivå i bakgrunden kan bara bli hur bra som helst! Att få en kram bakifrån är nog den mysigaste kramen tycker jag. Ni vet, när någon snusar en bak i nacken så att man ryser i hela ryggraden.. Heavy, heavy! :)

Idag ska jag också, som den snälla supportande systern jag är, offra min lördag för/eftermiddag med att kolla när minsta syrran spelar match i Skogås. Heja mig! Är jag inte den snällaste så säg?
Och på tal om matcher så har Jennis och hatSorunda spelat sin första seriematch.. Jag har inte frågat hur det har gått än, det ska jag göra sen. Hoppas att jag inte är för taskig för att jag hoppas på att dom har förlorat. Jennis kan i alla fall ha fått göra mål, men snällare än så kan jag inte vara!

Jag kanske inte är så snäll i alla fall?


2007-09-22 | 11:51:57 | | 4 Kommentarer

Sovmorgon

Idag har jag sovmorgon till halv 12.. Varför går jag då upp klockan halv sju, tar kvart i åtta bussen och nu sitter i datasalen? Jo, det ska jag tala om. Därför att jag, dum som jag är, inte har tagit hem datorn från Steve och därmed inte har en sportmacka att kunna renskriva svenskan som ska lämnas in IDAG. Därför satt jag kvar 1½ timme efter skolan igår och kom hem kvart i 5 och nu sitter här pigg som en lärka (NOT!) för att snart sätta igång med pompa och ståt. Skulle någon gå förbi här utanför skulle de inte känna igen mig. En stor, svart mössa på huvudet för att dölja det faktum att jag glömde tvätta och borsta håret imorse, ser lite allmänt uffig ut idag med klänning uppepå jeans. Det enda som är bra är mina FINA beiga, höga converse på mina fossingar. Ett bra val jag gjorde imorse när jag var så trött att jag nästan svimmade. Jag har borstat tänderna men jag glömde mina yvå små tuggummin som jag tog ur mammas väska innan hon gick för att jag skulle kunna ha senare. Glömde jag dom där på byrån i hallen? JA!

Jag kanske ska uppdatera gårdagen lite.. Först hade jag sång på morgonen, bästa tiden för en skrovlig morgonröst när det är meningen att det ska låta vackert btw. Och jag kan säga att det gick skit! Jag blev nästan gråtfärdig, så dåligt gick det.. Jag hade övat lite hemma innan och då lät det bra men sen när jag kom till lektionen så bara låste sig allt och min hals och stämband fullkomligt dog. Man kan säga att det var en liten otursdag igår. Först det där med sången, sen var det äckelfiskpanetter till lunch (med trevligt sällskap som alltid dock) och på idrotten fick vi inte hålla på med friidrott som jag hoppats utan orientering. Jag tycker INTE om orientering! Jag var inte på humör och inte Robin heller så vi gick den lätta banan tillsammans. Våran lärare sa att det fanns två som hade blivit nerrivna så vi behövde inte leta efter dom. Skönt tänkte jag, bara 6 kontroller kvar. Allt gick som en dans och vi hittade faktiskt alla, inklusive dom som vi inte skulle hitta. Jag och Robin var det perfekta teamet! Vi skulle ta en kontroll som hängde på andra sidan ett 2 meter högt stängsel och ingen av oss ville klättra över. Så vi tog en pinne så att vi fick tag på "klipparen" och sen satte vi fast den i stängslet så att de efter skulle kunna ta den också, duktiga mönsterelever som vi är! Sen fastnade vi totalt på en kontroll som vi letade efter ett ganska långt tag. Sen hittade vi den, på marken också på andra sidan stängslet bara det att nu fanns det ingen pinne som nådde den. Så Robin använde sin grymma armstyrka och lyfte stängslet underifrån så att jag kunde krypa under, hämta kontrollen och krypa tillbaka. Vi tog alla kontroller och kom tillbaka i god tid. Jag kände mig ganska duktig då faktiskt.. Amanda, SUPERORIENTERAREN! :)

Sen satt jag ju som sagt kvar i skolan och skrev rent.. Efter middagen, som bestod av tacos: MUMS, så tog jag 7-tåget till dansträningen. Jag var lite orolig för förra gången gick verkligen skitdåligt och jag ville att det skulle gå bra den här gången. Det gick ganska bra, jag har inga problem med att lära mig koreografin det är bara uttrycket och det där med att man ska vara så arg och hård som är lite läskigt. Igår blev vi indelade i två grupper och så skulle v typ battla mot varandra. Det är så himla svrt att se sådär bitchig och tuff ut utan att skratta! Men vi lyckades till slut och vår danslärare var faktiskt riktigt nöjd med oss.

Idag är det torsdag och det betyder att jag får träffa Steve, YES! Han kommer hem sent idag så jag hinner fixa middag och käka innan jag sticker. Kanske till och med plugga på min engelskaläxa för en gångs skull. Vi har haft två läxor hitills och jag har inte pluggat en enda gång, förutom lite grann precis innan vi börjat. Ibland är det skönt att vara lättlärd, för det går bra på förhören ändå. Fast det är ganska farligt att göra så, tänk den dagen jag inte kommer ihåg någonting, då är det kört!

Helgen som kommer är pappahelg vilket bertyder, förutom att jag får träffa min kära papi som jag inte har träffat på snart två månader, att jag kommer kunna sitta lite vid datorn, WOHO! I can't wait!
Dessutom så är det middag på lördag och jag längtar, längtar. Det ska bli urmysigt!

2007-09-20 | 08:48:22 | | 0 Kommentarer

<3

image6

Sandra är den goaste tjejen i hela vida världen! Ett plus är ju också att hon är en riktig sexy mama

image7

Såhär ser vi i och för sig inte riktigt ut på planen men nu kan har ni något att föreställa er i alla fall :)


2007-09-09 | 23:38:22 | | 0 Kommentarer

Cuphelg & FINAL!

FINAL!!

Ja, ni läste rätt. Jag och mina underbara brudar kom faktiskt ända till finalen i den där jäkla cupen! Fast vi förlorade, med EN JÄVLA BOLL.. Men men, jag hade som vanligt the time of my life så det spelade inte så jättestor roll. Bara lite..

Vi styrde kosan mot Örebro redan i fredags och jag fick lov att ta tåget direkt efter skolan och jag måste medge att jag nog fick en blick eller två av elever som trodde att jag typ var på väg att rymma hemmifrån. För en Amanda konkandes på två STORA (med betoning på stora) bagar så proppade att de inte ens går in i skåpet kan inte se normalt ut. Inte i skolan, en fredag. Menmen, skolan flöt på i alla fall. Eller flöt och flöt är kanske att överdriva, SEGADE sig fram är nog rätta termen. För jag har nämligen totalt kört fast i svenskan, allt blir bara fel och det känns som att jag har fått allt totalt om bakfoten. Dagen tog i alla fall slut och det var dags att fara. Jag, KP, Robin, Jennis & Magnus (ännu en som har räddats från samhällarnas långa klor!) tog sällskap bort till Gården och så åkte jag, robin och magnus tåg. Jag slet med mina väskor som faktiskt inte var så tunga, jag vill bara få gnälla lite.. Hela resan till gnällstaden flöt på felfritt om man inte räknar med vårt lilla snedsteg som gjorde att min bil kom 1½ timme senare än alla andras! Men det var inte mitt fel, det var vår målvakts vars mamma inte har en tillstymmelse till lokalsinne. Målvakten skulle agera kartläsare, men låt oss säga att det inte var riktigt hennes grej det heller. Jag säger bara VILKET TEAM! :)

Vi kom i alla fall fram till slut men förlorade såklart våran första match. Men det är det enda resultatet jag tänker skriva ner här, vi kom till finalen och det var det som var huvudsaken, hihi. Dessutom har man alltid så himla kul med brudarna, jag tror att de flesta av er skulle svimma om ni hörde vad vi sitter och diskuterar under kvällsfikat. Eller är alla ungdomar så grova i munnen nuförtiden? Jag kan nämna att det handlade om Buss- Jonas i Handen, knäppa pojkvänner, analsex och mycket mer. Vår legledare, Mucklan, svimmade nästan i alla fall. Efter typ 100 år med oss tjejer så har hon fortfarande inte lärt sig.. Men hon är vår Muckla och vi älskar henne ändå :)

Bilresan hem gick betydligt snabbare än ditresan, fast den var lite mer obekväm för vi hade en skadad Bladh i bilen.. Jag och sandra satt och vältrade oss i baksätet på ditvägen men vi fick som sagt begränsat med plats hem. Fast det gjorde ingenting, finns det hjärtrum så finns det sjärtrum som man säger, och Bladh låg och sov så gott på Sandras kudde. Hon lämnade även efter sig en dregelpöl stor som en knytnäve, MUMS!

Imorgon är det skolan som gäller igen, och med det tyvärr mer svenska. Men jag ska palla trycket, nu jävlar ska jag skärpa till mig. Även om jag inte vill det så måste jag, det ska nämligen lämnas in snart.. Novellanalys, har du någonsin hört något tråkigare? Har du det så ljuger du..

Jag kan ju i alla fall trösta mig med att jag har sovmorgon..

2007-09-09 | 23:26:18 | | 0 Kommentarer

Städdag, söndag

Det är EVIGHETER sen jag skrev i denna blogg. Jag har liksom haft fullt upp. Åka till Grekland, börja skolan.. Dessutom har jag inte haft tillgång till någon dator eftersom alla pappahelger helt plötsligt fösvinner. Men nu har jag i alla fall snott steves :)

För att göra en lång historia kort.. Grekland var underbart, varmt och soligt alla 14 dagarna. Den "kallaste" dagen var det 40 grader, den varmaste 48. Jag har börjat i den underbara skolan och fått en ny klasskamrat, Rebecca. Hon ska gå musik, YES!, och har räddats från de otäcka samhällarna. Vi har varit ute på solön med alla esteter, och den trippen var JÄKLIGT nice. Och Yvanna offrade sig när alla andra spydde och tömde BÅDA dassen. Den tjejen alltså, räddare i nöden. SUPERWOMAN! Om jag får tillfälle kan jag någon gång berätta mer, för MYCKET MER hände :) Nu har träningarna börjat igen också, så nu får jag träffa alla saknade Haningebrudar igen, me LIKE!

Nu får jag sluta skriva, för snart kommer steve tillbaka och då är det MYSPYS! :D

Toodeloo!


2007-09-02 | 17:01:59 | | 5 Kommentarer