Sunnerbyspöket

Nu är det konstaterat. Jag kan inte vinna med något lag i Sunerbyhallen. Det blir bara torsk! Men idag blev jag i alla fall inte så sur, jag brydde mig helt enkelt inte. Det gick bra för mig, blev punktmarkerad halva matchen, och då är jag nöjd. Idag spelade vi nämligen med damerna mot Sorunda men eftersom det bara finns typ 2 damer i Haninge så får alltid vi tjejer hjälpa till. Sorundadamerna är lite lyckligare, dom har i alla fall ett helt lag. Nåja, 23-16 blev det i alla fall. Men vi hade dom pissigaste domarna jag någonsin har sett!!! Det var så att man skrattade åt dom. Samma sak med vissa av sorundas damer. En sprang runt och pekade finger och kallade folk för fittor, jäkligt normalt. Och jennis fick rött kort, haha! Hon skulle inte ha haft det, då skrattade jag också åt domarna, menmen.. Vi kommer säkert att diskutera matchen i morgon på lunchen.

Först vara jag i sunnerbyhallen från klockan 10 till klockan 4 och sen klockan 6 så var jag på möte på kulturskolan igen. Nu bestämde vi låtar och jag ser verkligen fram emot att få vara med och börja repa! I vissa fall är jag lite skeptisk men det kommer säkert att gå bort. Jag ska få sjunga två låtar: Dead ringer for love med Meatloaf och Cher och I cant make you love me med Bonnie Raitt. Looking forward!

Igår sattes teven på av sig själv mitt i natten och på teven blev en tjej mördad. Klockan var runt halv 2. Tror ni att jag sket på mig eller? Behöver jag säga att jag hade problem med att sova sen..

Hahah, förrsten så måste jag tacka dig, Elsa, för din lilla lyckoönskning! Det där lilla draget i hästsvansen funkade finfint för mig, synd att du inte drog i allas hår innan matchen :)

2007-10-21 | 23:28:38 | | 2 Kommentarer

Bara för att jag måste

Jag har en konstig känsla av att jag måste skriva i bloggen. Jag har ont i nacken och vill bara gå och lägga mig men jag MÅSTE SKRIVA! Sjukt! yes..

Imorgon är det match mot sorunda igen, fast den här gången med damerna.. Jag tror inte att jag vill men dom har inget folk så jag måste, USCH.
Och jag borde också på ett sätt, det är ju motion, och det behöver jag har jag kommit fram till. Jag kan inte äta någonting nuför tiden utan att få dåligt samvete.. Den konstanta frågan "Åt jag för mycket nu" poppar hela tiden upp i huvudet. Att få anorexia bara en eller två veckor skulle inte skada.. Eller bli magsjuk en vecka för första gången på tre år.. Nej, nu är det skärpning!

På måndag är det skola och Kristian och Robin, min favoritduo, är tillbaka. Håll er friska nu, FÖR FAN!

2007-10-21 | 01:05:52 | | 0 Kommentarer

Dagen efter...

Nej, det är ingen dagen efter hangover jag pratar om. Dagen efter en förlust, en match som vi kunde ha vunnit om vi inte slarvat så mycket, den viktigaste matchen på året. Förlusten mot Sorunda!
När jag ringde steve efteråt så frågade han hur det hade gått. Gissa sa jag bara och han gissade rätt. Förlorade ni? YES.
Jag försöker att inte bry mig så mycket, men det hade varit kul att få vinna i sunnerbyhallen för en gångs skull, som vi inte har gjort på typ 3 år. Men sorundabrudarna var bra, det måste jag erkänna, som den bra förlorare jag är.
Faktum är att jag blev mest sur över att min farfar och syster hade åkt så jag fick ta 848:an hem vilket gjorde att jag inte kom i säng förrän halv 12 + att jag då såklart var så pigg jag bara kan vara. Jag hann lyssna igenom halva Peter Jöback skivan innan jag somnade. Och idag, typ 5 minuter innan min buss gick så fick jag ett sms från min lärare som sa att min sånglektion var inställd. Jag hade kunnat få sova en hel timme längre! GOD DAMIT!
En grej som var lite roligt var att jag och Malin åkte samma buss hem men ingen vågade typ hälsa för att man inte var säker på om det var rätt person :) Hahaha, tänk vad feg man kan vara ibland..

En eloge vill jag också ge till Pölin och Rebb som kom upp och tittade, kulkul! Sorgligt bara att jag förlorade, man måste ju visa upp sig när man har vänner på besök.. ;)

Idag kommer det inte att hända så mycket tror jag. Ska strax gå och äta lunch om jag hittar någon att äta med, sen idrott och SCMU innan jag slutar för dagen. Imorgon är det dock matteprov så jag måste plugga till det. Jag är ganska rädd för att jag bara ska få G, det låter kanske lite konstigt för vissa men om jag får G kommer jag nog börja gråta. Jag vill inte ha G men jag märker att jag inte förstår så mycket på matten nu, dessutom har jag så svårt att be om hjälp. Det är så pinsamt tycket jag. Menmen, jag får hoppas på det bästa!
Men en grej som är roligt är att vi ska få se en modern dansföreställning imorgon med individuella valet, ska bli grymt kul! Bara det är någon konstig grej, jag vill se dans, inte folk som ligger på golvet och andas typ.

2007-10-10 | 10:44:00 | | 3 Kommentarer

Match och magkramp

Ingen rast och ingen ro. Gick upp tidigt idag (IGEN!) för att hjälpa våra kära damer. Och det visade sig att skurutanterna inte var några tanter utan tjejer i vår ålder. Jag blev livrädd! För dom som inte vet det så brukar skuru i handbollsvärlden betyda ASBRA. Och dom såg bra ut på uppvärmningen men när vi sen väl kom igång så gick det upp för mig att jag hade oroat mig i onödan, dom var bara ganska bra. Vi vann matchen och det gick ganska bra för mig, 2 mål tror jag och sen fixade jag lite straffar och utvisningar.
Efter matchen bar det iväg till Tumba för att kika på pappas damer och på Linas match. Pappa vann med 43-21, STORA siffror även för att vara handboll, och Lina spelade lika. Slutet gott allting gott, i alla fall på handbollsfronten.
Pappa droppade mig hemma hos steve efteråt där jag var hela kvällen. Vi mös lite i hans säng, kramades och så, kollade på Band of Brothers och käkade en JÄTTEGOD kyckling som hand mamma gjort till middag. Påminde faktiskt lite om en kyckling som famor brukar göra.. Dessutom hade steves mamma lagt upp en hög med någon slags ärta eller böna som steve tydligen inte tycker om för ni skulle ha sett hans min när han såg den där på tallriken! Det var som om han ville spy på en gång, hahah..

Mycket mer än så har inte hänt mig idag.. Full fart och fläng känns det som att det har varit i helgen, men det har varit alldeles föträffligt roligt! Först festen där enda nackdelen är att det jag drack har fuckat upp min mage, har ont + att den är uppsvälld så det ser ut som att jag är i 6 månaden. Fast det har jag ju märkt i efterhand, där och då var det väldigt kul. Det var värt att vara uppe så pass länge som jag var, defenitivt! Och sen stan på lördagen med sandra. Också så himla roligt! Jag tycker att det känns som att vi träffas ofta men det är bara på handbollsträningen 2 gånger i veckan och hur mycket kan man prata då? Måste träffas oftare!
Mycket match har det ju varit också, och det är bara roligt. Jag är inne i en bra kurva nu, vi får se hur länge den håller. Imorgon har jag sovmorgon men det är den jobbigaste dagen, från 9.15 till 17.00, så det är nog dags för mig att sussa. Kan vara skönt att ligga ner för "lilla" magen också..

CIAO så länge!


2007-10-07 | 23:11:16 | | 2 Kommentarer

Ferre på fredag, Stockholm på lördag.

I fredags, alltså igår, så spelade jag match med brudarna mot AIK. Efter en verkligt spännande match med allas hjärtan uppe i halsgropen fick vi vår vinst som jag tyckte att vi så väl förtjänade. Men nästa gång får jag säga att vi inte ska släppa dom lika nära in på oss! Vi vann med 16-15 och jag, om jag får skryta lite nu, gjorde tre mål. FAKTISKT! Och det var jäkligt kul att spela, det måste jag säga. Imorgon väntar match mot Skurutanter med damerna och sen på tisdag är det Sorunda i Sunnerbyhallen, vår spökhall, som gäller. Och vi SKA vinna!

Efter matchen fick jag duscha och klä mig snabbt som sjutton, det är btw väldigt lätt att sminka sig och täcka blemmor och grejer när man fortfarande är knallröd i ansiktet efter matchen, för nu skulle det bli party party.
Det var hemma hos Robin som allt ägde rum, i hans fina hus mitt ute i djupaste skogen i Sorunda. Åkerby för att vara exakt. Jag kom dit vid 10 medan de flesta hade varit igång sedan klockan 6, så de flesta var ganska dragna när jag anlände. Jag fick genast ett glas vin och satte mig vid köksbordet och pratade med lite folk. Mest med Malin och Jocke, det söta paret. De andra brudarna Elsa, Maria, Lollo, Malin och Jennis ville ju såklart veta hur matchen gått och det kändes faktiskt skönt att få skryta lite med vår vinst. Dom får akta sig sen, de kommer att bli överraskade.. Festen var väldigt trevlig över lag, vissa personer "försvann" lite eftersom, vissa blev lite trötta och så vidare. Robin var däremot igång som alltid, dansade och hade sig. Jag satt mest i prathörnan, köket, och var så social jag kunde bli. Det var ett ganska stort, skönt steg för mig. Jag är inte så pratglad med folk jag inte känner i vanliga fall så det här kanske kan öppna upp lite nu. Jag hade i alla fall väldigt trevligt med Malin och Jocke, and it was a damn shame att jag och Malin aldrig fick en chans att bjuda gubbarna på kladdkaka! Menmen, det var dom som förlorade på det.. Tänk att få en ljuvligt varm bit kladdkaka på morgonen, hur GOTT är inte det?!

Jag och Jocke gick och lade oss kvart i 6, jag fick ett alldeles eget rum och Jocke kröp ner hos Malin. Vi hade varit uppe i ungefär 24 timmar kom vi fram till. Jag sov tre timmar. Jag skulle nämligen in till stan med Sandra så det gällde att vara på allerten och göra sig fin. Jag fick en elloge av jacob, han fattade inte hur jag kunde vara så pigg och stå och sminka mig efter bara tre timmars sömn. Det konstiga var ju att jag var inte det minsta trött, den slog till senare. Jag mötte sen Sandra på tåget och så bar det av till stan. Sandra skulle leta efter en jacka och ett par stövlar och jag skulle leta efter en present till steve. Fast det slutade med att jag kom hem med en present till mig själv, en axelbandsväska från HM. Världens vackraste och underbaraste! Jag har nämligen letat efter en sådan i rätt modell i flera månader. I alla fall, sandra hittade en alldeles underbar röd jacka. Den köptes också på HM, det var i sjömansjacka tyg, med en liten puffärm och hög krage med knappar, en lite mudd ute i ärmen och lite lätt A-linje formad. Den satt som en smäck på henne och hon blev såå söt! Fast stövlarna gick det lite sämre med men det fixar sig någon annan gång. När vi var färdiga var klockan 4 så vi mötte upp Carro & Carro för att äta. Efter mycket om och men blev det burger king. Behöver jag säga att det var skönt att få sitta ner? Jag var såklart segast med min mat för jag behövde gå på toa först och den kön var hundra meter lång för att damtoan var out of order.
Hemskt! Jag kom hem klockan 7 och då började tröttheten och kvällen/natten innan göra sig påmind. Men jag har lyckats piggna på mig lite. Dessutom är jag fortfarande överlycklig över min nya, fina väska!

Imorgon är det match med damerna som sagt, ingen sovmorgon då heller. Men på måndag har jag det och jag har bestämt att jag ska lägga mig tidigt imorgonkväll så att jag är pigg och kry i skolan!
Skriver mer imorgon, jag tror inte att ni pallar att läsa mer nu..

2007-10-07 | 00:18:09 | | 3 Kommentarer

Torsdag.

Idag när jag kommer till skolan efter en alldeles underbar sovmorgon så träffar jag spanjorskorna Mickis & Tilda i bibblan. Det första Mickis säger till mig är "GUD vad du ser ledsen ut, har det hänt något?". Och det blev liksom bara så självklart för mig. Jag har nu förstått att jag är nere i en svacka. Den kanske inte märks hela tiden, jag är ju endå den alltid lika glada Amanda. Men hallå, jag har gråtit i två dagar i rad nu! Det måste väl betyda att något är fel.. Jag mår inte så dåligt, har bara väldigt lätt för att racka ner på mig själv och bli ledsen för ingenting..
Menmen, nu i helgen så ska det bara hända en massa roliga grejer så det kommer nog att påverka mitt psyke på ett bra sett. Imorgon är det match och sen fest hos Robin och på lördag ska jag in till stan med underbara Sandra!
Can't wait! :)

2007-10-04 | 11:05:09 | | 2 Kommentarer