Sol.. Men ändå inte..

Mobilen piper till.. Jag förväntar mig ingenting, det kan ju vara vem som helst.
ÄLSKAR DIG! (jag sitter och lyssnar på "Best of you" och tänker på dig :) ).
Precis så stod det. Det var från min älskling. Och tror ni att ett sånt sms räcker för att hålla mig glad hela dagen så tror ni helt rätt. Det är så himla gulligt att få såna sms och jag blir så glad varje gång för det händer inte så ofta. Inte för att steve inte visar att han älskar mig, tvärtom, men bara inte så ofta via såna där sms. Och jag blir liksom förvånad när jag läst dom, varje gång. Att man får ett sms där det bara står "jag älskar dig". Inte hur mår du, vad gör du, vill du komma hit? Bara jag älskar dig.. Och att han kan komma på det bara sådär när inte jag är med, som till exempel av en speciell låt som Best of you. Och bara skicka iväg ett mess.
Tanken är underbar! Jag är överlycklig!

Idag har varit en såndär slappdag till. Solen har skinit men bara till och från. Jag blir lite arg faktiskt! Först skiner solen från en molnfri himmel, sen börjar det regna helt plötsligt. Det är så svårt att kunna bestämma något att göra vid sånt väder.. Man vill ta till vara på solen men kan inte gå ner och lägga sig och sola vid stranden för då kan man bli dyblöt när det sen börjar regna.. Pissigt värre! Så idag har jag först läst en Cosmopolitan ute på balkongen i hängmattan, kollat lite på tv och läst bok i soffan. Typ..

Men sen vid 8 kom pappas ragg Lena förbi på middag. Vi åt grillad kyckling, potatis och tzatziki. Pappas specialitet! Han är kung på att fixa och grilla perfekt god kyckling! Hon är väldigt lätt att prata med Lena. Fast jag är nog ganska blyg ändå, jag vill inte att hon ska tycka att jag är jobbig eller framfrusig eller något sånt.
Jag menar, hon är ju tjej precis som jag. Och nu när jag börjar bli äldre kan man inte komma undan med ett konstigt sätt eller attityd som man kunde när man var liten. Jag vill inte att hon ska tycka att jag är konstig.
Efter maten blev det kaffe, tobleronecappucino för mig (SUPERGOTT), och en liten muffins. Sen åkte Lena hem till sollentuna vid halv 11. Nu har jag inte gjort något särskilt, bara suttit vid datorn och diskat.

Jag längtar supermycket till imorgon! Då ska jag och jennis nämligen hem till Elise på födelsedagskalas, hon fyllde år idag. Det ska bli så kul att träffa dom, och bara vi tjejer för en gångs skull. Inte för att jag inte gillar grabbarna, för det gör jag VÄLDIGT mycket, men det är skönt med lite girlytalk ibland också :)

Ikväll är sista kvällen hos pappa så det blir ingen mer dator för mig på ett tag.. Lite tråkigt tycker jag, det är kul att få skriva av sig lite. Men håll ut! Jag skriver när jag får chansen.. :) CIAO så länge! Amandi

2007-07-29 | 23:48:18 | | 0 Kommentarer

The man that holds the key

image2

Här är han! Mannen som har allt en kvinna som jag kan önska sig. Jag brukar säga att under den perfekta ytan finns en ännu mer perfekt insida. Men hallå, taskigt att säga att han är perfekt. Snacka höga förväntningar att leva upp till! Men jag kan säga så här.. Jag ler varenda gång jag ser hans numera muskliga överkropp. Den är bara såå fin och typ värdens sexigaste! Hela hans kropp är faktiskt väldigt najs. Får jag skriva så här? Skitsamma..
Och eftersom jag fortfarande är tillsammans med honom, och inte bara för hans kropp, så måste ju det betyda att han har världens härligaste personliget också! Så man kan säga att han visst är perfekt.. Perfekt för mig!

2007-07-29 | 01:02:34 | | 0 Kommentarer

Regn med du-vet-vem

Här där jag sitter i min ensamhet i lägenheten med ett fönster öppet så hör jag väldigt bra. Fönstret är inte öppet så mycket men jag hör allt klart och tydligt ändå. Just nu är det några skrikiga barn som åker skateboard på Viaskolans skolgård. Ibland undrar jag om dom inte ramlar för dom skriker verkligen väldigt mycket. Fast nu försvann dom bortåt neråt gatan tror jag, ljudet från brädorna "faidar" i fjärran..

Idag har det varit segt som sjutton, fast på ett skönt sätt. Jag vaknade vid kvart över 10, trots att jag gick och lade mig halv 4 (!), igårnatt. Åt frukost med pappa och syrrorna vid 11 sen satte pappa och jossan ihop möblerna som vi hämtade igår. Då smet jag in i duschen.. Jag kom att tänka på det därinne i badrummet att det var väldigt längesen jag duschade riktigt varmt. Och då snackar jag RIKTIGT VARMT! Så att det nästan bränns.. När det är så så kan jag stå i duschen i timmar känns det som..
Jag kommer ihåg att jag, jennis och elise hade ne liten diskussion om duschning. Båda dessa flickor brukar inte duscha varmt och länge.. Dom bara går in och ut sen igen. Jag önskar att jag också kunde det men det är ju så härligt att stå där i det varma vattnet och nästan somna. Jag vill aldrig gå ut.. Lite gnälligt blir det ju föstås, men det är det värt! :)
Som sagt, efter duschen blev det slappkläder och soffan för min del. Jag kollade på 2 Harry potter filmer: Fången från Azkaban och Den flammande bägaren. Jag kanske nämnde förut att jag var och såg Fenixordern på bio? Harry är kanske lite töntig men vafan, filmerna är faktiskt bra. Nu vill jag bara se Pirates 3, det lyckan att se har jag inte fått än. Men den kommer nog snart hoppas jag.. När jag kommer hem kanske, om jag har tur!
När jag kommer hem, vilket är den 20 augusti, så är det bara 3 dagar kvar tills jag och steve har varit tillsammans i 2 år.. Det är ganska länge. Inte 3 dagar alltså, 2 år. Det är ganska fantastiskt att två människor fortfarande kan tycka om varandra efter så lång tid.. Och för resten av sina liv i vissa fall. Min mormor och morfar har varit tillsammans sen mormor var 15 och morfar 18, gifta sen 42 år tillbaka.. Att dom fortfarande står ut med varandra.
Man ser på dom att dom tycker om varandra, dom pussas inte eller kramas speciellt ofta, man bara ser det.
Så vill jag också ha när jag blir stor! Då har jag hellre så än som pappa, med partners på rad för att få vara med en. Fast det kan också vara trevligt.. :)

Nu ska jag vara sådär puttinuttigt fånig och hylla steve litegrann. Ni kan sluta läsa om ni vill! Men för er som inte känner honom så kan jag säga att han är en riktig pärla! Han är snäll, omtänkasam och det är lätt att prata med honom. Till och med jag tyckte det i början, när jag började lära känna honom, och jag är ingen pratglad person.
Tihihi, jag kommer ihåg hur det var första gångerna vi träffades.. Det var precis innan skolan började. Första pussen var i mitt trapphus. Jag sprang efter steve, ställde mig ett trappsteg nedanför (jag är ju längre än vad han är) och pussade honom. Sen sprang jag fnittrande upp för trappan. På kvällen fick jag ett sms där det stod, Dina läppar var sköna. Jag har nog nästan aldrig varit så glad i hela mitt liv! Jag är ju den sentimentala i vårt förhållande, eller var i alla fall. Satt och berättade hur perfekt steve var och allt sånt. Och jag kan inte förneka, det är han fortfarande! No doubt about it! Han är min fina, ståtliga stork. Dessutom är det ju bara hur romantiskt som helt att han är så bra på att spela piano. Play me a lovesong, please? :)

2007-07-29 | 00:50:02 | | 2 Kommentarer

Thailändskt åskoväder, inomhus?

Japp, det är sant. Jag har varit med om åska och spöregn inomhus i en resturang med neonlampor så mitt vita linne som jag varit så nöjd med när jag gick hemifrån helt plötsligt förvandlades till en lysande jätteblaffa! Men det var det värt för maten och bananpannkakan var gudomliga..
Det var jag, syrrorna, papi och en hemlig gäst. Pappas nya ragg, Lena. Min pappa är en riktig tjejtjusare, ungefär som Tule i min förra klass, och jag fattar ingenting. Han har liksom tjejer uppradade efter honom känns det som. Undrar varför jag inte fått några av hans gener inom det området..

Efter middagen som avslutades vid halv sju så strosade vi runt lite på söder för att gå ner maten litegrann. Det var underbart! Söder är så vackert, klart min favoritstadsdel, förutom Gamla stan kanske. Det var i och för sig ganska molnigt och kallt men jag hade en tröja och luften var alldeles frisk efter att det hade regnat. Underbart!
Dessutom, när vi skulle droppa Lena, som ragget heter, så hittade jag några second handbutker som jag letat efter i evigheter. Jag blev bara SÅHÄR GLAD!! :D Och nu har jag hittat Lisa Larssons second hand också. Nästa gång jag sticker in till stan så blir det söder och frossning i second hand, no doubt about it!
Åh, jag är bara jätteglad nu!!

Nu är det bara 9 dagar kvar innan jag åker.. Och dom kommer att gå asfort, det känner jag på mig. Sen bär det äntligen av! Åh, vad jag längtar! Fast dagarna i grekland behöver inte gå fort tycker jag. På måndag ska jag träffa elise och jennis, sen får vi se om grabbarna hänger på. På tisdag ska jag umgås med Sandra, vilket är verkligen efterlängtat! Det blir nog samma sak på onsdag hoppas jag. Sen måste jag hinna packa innan lördag för då ska jag servera på min morbrors 40års fest. På måndagen åker vi! Sen ska jag hinna vara med elise, kp, robin och alla innan jag sticker också, och kp kommer hem på onsdag.
Haha, jag får fullt upp. :) Men det är alltid trevligt med träffar. Och nu sitter jag inte här och skryter om mitt liv med många vänner. Ärligt talat, så är jag mest med steve och min familj, så rolig är jag.. Men jag sparar allt till sista veckan.. Istället för att umgås med alla jag känner så mycket som möjligt under hela lovet så trycker jag ihop alla till slutet där de får klämmas. Det är hemskt! Måste bättra mig på den fronten..

2007-07-28 | 02:48:01 | | 0 Kommentarer

<3

image4

Jag tycker om min steve stork jättemycket, det är därför jag pussar så hårt! :)

2007-07-27 | 21:54:32 | | 0 Kommentarer

Mitt liv som en lista

( ) haft svart hår
(x) piercat mig (men bara i mina öron)
( ) inte duschat på en vecka
(x) haft tuppkam
( ) tatuerat mej (VILL!)
(x) hatat mitt utseende (ibland väldigt ofta)
(x) ljugit för en kompis
(x) varit ensam
(x) blivit missförstådd
(x) känt mig som en utstött
( ) känt som om jag håller på att dö
( ) sett någon dö
(x) gråtit mig själv till sömns
( ) tror på spöken
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam (räddare än mig blir svår att hitta!)
( ) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
( ) rökt vattenpipa
( ) snusat
( ) varit full
( ) varit hög
( ) spytt på fyllan
( ) varit bakis
( ) spytt dagen efter (som ni märker är jag ingen vanlig tonåring..)
(x) varit kär
( ) dumpat någon (en av de grejer jag är för feg för att våga ta)
(x) hånglat med någon av samma kön (gills en oskyldig puss och ett sugmärke på ett "osynligt" ställe?)
( ) haft sex med någon av samma kön
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
( ) gått fram till en främmande & frågat efter en kyss
( ) blivit tillsagd av en främling att jag är het (haha, in my dreams!)
( ) hånglat med en polare
( ) varit otrogen
(x) haft sex på offentlig plats
(x) haft sex i en IKEA säng
( ) haft sex i en IKEA säng på ett IKEA varuhus
(x) haft sex fler än tre gånger på en dag
(x) drömt sexdrömmar
( ) legat med en medarbetare
(x) blivit dumpad (i alla förhållanden jag har haft är det jag som har jag blivit dumpad. Något fel?)
(x) skolkat (OCH, haft en ig-varning! Ni som känner mig har nog antagligen svimmat när ni läst detta)
( ) blivit avstängd från skolan
(x ) ätit sushi (det var okej)
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) byggt ett sandslott
(x) fuskat när jag spelat spel (hur ska jag annars vinna?)
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) rört en orm
(x) blivit kittlad
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) dansat i månljus
(x) varit vilse
(x) sjungit karaoke
( ) busringt
( ) förstört en fest
( ) kysst en spegel
(x) fastnat med tungan i metall (pröva aldrig att sätta fast ett hårspänne på underläppen, AJ!)
(x) suttit på ett tak
( ) åkt släde
(x) stannat uppe hela natten
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
( ) brutit ett ben
( ) sett en del av mej själv brinna
(x) svimmat
( ) fångat en fisk och sen ätit den (jag slängde i den igen)
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) skrikit tills jag blev hes
( ) badat i en fontän
(x) badat naken
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) haft en Britney Spears-skiva
( ) haft en trädkoja
( ) spelat kyckling
( ) fått sparken
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) varit i en bilolycka
( ) blivit rånad
(x) sjungit i duschen
(x) drömt att jag gift mig med någon
( ) åkt fritt fall i klänning
(x) sovit i samma säng som någon av det motsatta könet
(x) sovit i samma säng som någon av samma kön (allid!)
(x) tittat på porr 
(x) tagit smärtstillande (4 panodil när jag hade sönder mitt knä)
( ) smygit ut ur huset

Som ni nog märker så har jag inte haft så mycket att göra ikväll.. Om ni vill titta så titta på! Jag snodde dessa från några andra bloggare, fast med mina egna svar förstås. Och det där med alkohol, jag är helt sanningsenlig på den fronten. Jag har faktiskt aldrig varit full.. Men snurrig ett antal gånger :)

2007-07-27 | 01:34:10 | | 3 Kommentarer

Question?

♣  Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
4 stycken. Min skåpnyckel, nyckel till mami, nyckel till papi och min cykelnyckel
♣  Vilken svordom använder du mest?
Fan tror jag. Enkelt att säga men ändå kraftfullt
♣  Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ååh, det beror på. Jag brukar, enligt mig själv, inte bli så bra på bild. Dessutom tycker jag att det är roligt att fotografera. Men om Sandra, som btw är en mästefotograf, så vill jag gärna vara med på bilden.
Hmm, det får bli båda två!

♣  Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Ni vet ju att jag håller på och tjatar om en egen lägenhet och massa prylar att stoppa i den. Så det skulle nog bli det första jag köpte. En charmig  tvårummare på söder i stockholm, my favorite place! Nära till Zinken och alla härliga second handbutiker. Kan det bli bättre?
♣  Har någon någonsin kallat dig lat?
Hahah, säg någon som INTE har det..
♣  Äger du en bandtröja?
Nej, eftersom jag aldrig har varit på en konsert, om inte riks fm festivalen med tomas ledin gills, så har det aldrig blivit av att jag har skaffat en. Fast jag ägde en gång en Spice girls magtröja, om den gills.
♣  Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Förut var det fritt fall och uppskjutet men jag har blivit lite avskräckt av flickan som fick BÅDA sina fötter avslitna så jag får säga något annat.. Allt som pirrar i magen!!
♣  Tittade du på tecknat när du var liten?
Jag satt bänkad framför Disney Dags när jag var liten och har bara tecknade disney filmer hemma i filmskåpet så ja, jag tittade, älskade, tecknat när jag var liten!
♣  Hur många syskon har du?
Två systrar
♣ Hur många par skor och väskor har du?
Jag har nog ganska många skor, 20 par kanske. Jag älskar skor, fast det blir inte till att jag köper det så ofta. Något väskfreak är jag inte  men om jag ser något sött så vill jag såklart ha den! Men det bir väl upp mot 10 väskor i alla fall.
♣ Vilka är dina största svagheter?
Jag är väldigt feg och ganska asocial mot människor jag inte känner. Stänger mig mun som en mussla. Väldigt bra när man träffar nya människor! Dessutom, när jag väl pratar, är jag ganska bra på att säga saker på lite fel sätt. Så att det uppfattas konstigt menar jag. Sen är väl min, ofta, sämsta sida att jag vill vara alla till lags och klarar inte av att folk är sura på mig. Därför står jag aldrig upp för mig själv utan fegar ofta ur. Ganska taskigt mot mig själv, jag är ursämst på svar på tal. Finns det kurser man kan gå för det?
♣ Finns det något med dig själv som du tycker om extra mycket?
Det kan väl kanske vara ganska bra att vilja vara snäll och trevlig mot alla också. Men det känns lite fel att säga massa bra saker om sig själv.. Men jag är nog bra på att uppmärksamma alla och komma med positiv feedback och liknande. Jag är ganska omtänksam, det är alltid bra. 
♣  Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Jag skulle kunna dö för en tatuering! Jag skulle vilja ha en på handleden, något ganska litet fast jag vet inte viket motiv. Fast inte nere vid handen, lite mer på underarmen eller vad man ska säga. Jennis berättade om en tjej som tatuerade in ett hjärta bakom örat så det syntes bara när hon hade uppsatt hår. Det är himla gulligt! Om jag får vara en härmis så skulle jag vilja göra det. Annars är det också fint med små tatueringar lite varstans på kroppen. Som t.ex en vid höftbenet, en i sidan, en liten på skuldran, en vid nyckelbenet o.s.v. Fast man vill ju inte se ut som en julgran.
♣  Vad har du för väder just nu?
Det är nog ganska fint. Fast å andra sidan så är det ju mörkt ute. Det är 17 grader och nog lite vindigt, men annars stjärnklart.
♣  Vilken är din favoritfrukt?
Vattenmelon! Världens godaste, fast då ska den vara lite hård. Men det är verkligen såå gott, läskande liksom.
♣  Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Egentligen skulle jag bli en Jacob men det gick ju lite åt skogen eftersom jag inte hade en liten snopp. Annars var mitt namn ett litet tag Lilla gubben för att jag inte hade något hår mitt på huvudet, så jag såg ut som en liten gubbe. Mitt tilltalsnamn Amanda fick jag därför att min mammas mormor hette det. Birgitta har jag fått därför att min farmor har det som tilltalsnamn och min mormor heter det i mellannamn. Ganska praktiskt att få med båda tanterna i samma namn.
♣ Har du någon dröm som du vet att du kommer uppfylla?
Nej, inte vad jag vet nu. Men det skulle ju vara väldigt trevligt att få bli en duktig och känd designer, om än bara i sverige. Fast Sahara hotnights nya leadsinger/trummis skulle ju inte heller sitta helt fel.
♣  Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Den där kompisen som bara är med ibland, den lite blyga som inte har någon kille utan koncentrerar sig mer på sina studier. Den som får hjälpa huvudrollen att göra lite bra saker och goda gärningar. Men birollen, den är min!
♣  Tycker du om att krama folk?
Jaa, det gör jag verkligen! Fast jag tycker att alla börjar kramas lite för mycket med varandra nu. Missförstå mig rätt men jag känner att ska man kramas så ska man kramas ordentligt, inte fjösa bara för att det är någon man knappt känner. Då kan man väl låta bli i sånt fall?

♣ Vad vill du göra i framtiden?
Jag vet att jag skulle vilja jobba som designer, makeup artist eller liknande. Väldigt, väldigt gärna inom modebranshen. Annars skulle det vara kul att kunna försörja mig som musiker, kanske som musiklärare men i sånt fall på gymnasienivå. Att bli en bra dansare skulle vara världen! men då kanske jag ska börja dansa ordentligt först. Resa är alltid kul, att få åka iväg och se nya städer. Paris, Milano, New York, Tokyo.. Sen är det också det gamla vanliga, hitta en man jag älskar och som älskar mig, skaffa barn och bo på ett härligt ställe. Vart vet jag inte än.. Men jag vet inte, det viktigaste i mitt liv kommer att vara att jag är lyckli och är nöjd med det. Saker kommer säkert att ändras men så länge jag må bra så är jag nöjd. Att komma ifrån Nynäs ett tag, take a walk at the wildside, är alltid ett plus. Man kan ju alltid komma tillbaka..
♣ Vart spenderar du hellst dina semestrar/lov?
Det spelar nog inte så stor roll vart bara jag är med trevliga personer som jag vill spendera tid med. Jag brukar inte åka till så många ställen föutom Nynäs. Grekland har blivit en lite tradition på sista tiden och det är ju härligt. Förr i tiden brukade jag åka till Halmstad, det var nog det ultimata förutom Grekland. Så länge jag har en polkagris från Gränna så är jag nöjd!
♣ Vem är din idol?
Jag tror inte att jag har en speciell men en hunk jag skulle kunna tänka mig är Justin T, he's the man! Han är så talangfull och gör något bra utav det, jag har då aldrig sett honom åka fast för rattfylleri eller liknande. Dessutom är han väldigt down to earth, kändiskapet har i alla fall inte stigit honom åt huvudet. Inte än i alla fall..
♣ Blir du avundsjuk och isåfall när?
Jag blir avundsjuk när jag ser söta par ute på gatorna och jag inte har steve i närheten att pussa på. Sen kan jag bli avundsjuk på andra tjejers kroppar och kläder. Mitt blir aldrig lika bra verkar det som.. Sen kan jag ibland önska att min mamma, hur mycket jag än tycker om henne, kunde låta mig få göra lite mer grejer. Som t.ex åka utomlands med vänner eller kanske steve. Två brudar i laget ska åka iväg till Cypern en vecka innan skolan börjar, jag är grön av avund!
♣ Vad ser du helst på tv?
Allra helst ser jag top mpdel, men in trees och project runway. Det är serier som jag bara inte kan missa! Nu har vi också fått tillgång till alla filmtvkanaler och det är ju ett stort plus! Där kikar jag på filmer stup i kvarten nu när det är så pissigt väder. Jag älskar dessutom Band of Brothers! Jag missade tyvärr det på tv men hade jag vetat att jag skulle gilla det så mycet så skulle jag ha tittat när det gick på 4:an. Tur att DVD finns!
♣ Favorit film?
Förut var det Moulin Rouge, jag bara älskar att Ewan kan sjunga! Jag har nog inte en direkt favorit så jag säger Moulin Rouge fortfarande. Dessutom är alla låtar därifrån underbara och sjukt sköna att lyssna på på max volym!
♣ Är du kär just nu?
Japp, i min lilla Steve. Snart är det två år vi har varit tillsammans.
♣ Och sist vad har du gjort och vad ska du göra idag?
Läs tidigare inlägg så får ni se! Vad jag ska göra idag nu är att borsta tänderna och gå och lägga mig och få a bit good night sleep.


2007-07-27 | 01:13:10 | | 0 Kommentarer

Ciao mama citá!

HOLA! Jag vet inte riktigt vad god kväll heter på spanska.. På grekiska heter det i alla fall cali mera, eller var det cali spera? På tal om grekiska, om 11 dagar bär det av till Skiathos! Ville bara säga det, ifall någon av er har glömt bort att jag ska åka dit och behövde en liten reminder.. ;)

Idag åkte Steve, min fina Esteban. Esteban är som namnet Steve fast på spanska. Jag åkte till honom efter att jag hade ätit frukost, var där vid 20 i 11. Han åkte senare, kl. 12. En sak jag har tänkt på är att det är väldigt svårt att gå snabbt i flipflops, usch. Jag ville gå snabbt så att jag skulle hinna pussa på steve ett tag innan han åkte men det var nästan i princip helt omöjligt att gå så fort som jag ville. Men det är väl kanske inte så konstigt så som mina paddler till fötter glider runt i skorna. Steve och jag kramades lite, tömde hans båt och sen var der typ dags för honom att åka. Vårat farväl var ett riktigt drömscenario ur en film. Tårarna rann stilla nerför mina kinder och jag tittade ner i marken. Steve lyfte försiktigt upp min haka och kysste mig mjukt, mitt vänsterben höjdes automatiskt upp. En riktigt filmkyss alltså! Yeah right, haha. Steve kysste mig visserligen och vi hann med en lång kram också men mitt i den sista kyssen så kom en geting och cirkulerade runt oss. Rädd som steve är för alla småkryp som finns fick han panik, skrek och sprang in i bilen och smällde igen bildörren och därefter vinkade lite försiktigt genom rutan. Är han inte världens sötaste och underbaraste? Tihihi, det tycker i alla fall jag.
Bara 24 dagar tills vi ses igen, snart 23..

Efter att steve hade åkt gick jag bort till badet där pappa och syrrorna redan var.. Solen sken ju och det måste man ta till vara på, alla kategorier. Jag måste värma upp mina pigment så att jag inte bränner mig i grekland sen, det pallar jag bara inte! Vi låg där i 3 timmar ungefär och jag ska nämna att jag INTE smörjde mig. Det fick jag ångra bittert senare när den tajta sportbh:n skulle på och den gneds mot min stackars knallröda rygg. Jag skulle på träning förstår ni. Och jag blev överlycklig när jag kom dit för efter uppvärmningsvarvet på 2,5 km så spelade vi bara handboll HELA tränigen. Så skönt att få pausa lite från fysen! Dessutom fick jag skjuts av min papi till och från träningen så jag kom hem extra snabbt, supernajs. När vi kom hem käkade vi macka och te med chokladmuffins som syrrorna gjort till efterrätt. Nu sitter alla tre, jag är ju här, och sover i soffan. Dom tittade på CSI men jag slår vad om att dom bara såg mordet, tahaha :)

Imorgon ska det bli dåligt väder, ovanligt! Vi ska kanske in till stan och hämta lite möbler som papi har beställt och sen ta en middag på Koh Pangang. Den restauranten är underbar, speciellt med den mysiga miljön med regnet och allt. Typ världens bästa ideé! Urmysigt!

2007-07-27 | 00:12:50 | | 2 Kommentarer

Natten är svart som katten

Idag har det varit full rulle hela dagen känns det som.. Förutom tiden mellan kl. 22.30 och 23.30, det var underbart och avslappnande. Syrran väckte mig imorse halv 11 då jag, den sömntutan som jag har förvandlats till, inte hade lyckats komma ur sängen än. Pappa kom hem med Gurkan så han käkade frukost med oss. Sen åkte vi hem till Gurkan och hans voffisngar som btw är VÄRLDENS SÖTASTE! Skilla, Lovis, Felix och Bonus heter dom. Jag tror att de alla är shepherds men jag är inte säker.. Lassiehundar? Fast mindre..
Efteråt åkte vi hem igen och käkade lunch och plockade upp steve innan vi vände innåt stan. Jag hittade min underbara klocka på Ur och Penn, precis en sån jag har velat ha under en väldigt lång tid! Jag är urlycklig!
Vi kikade lite på Duka också, det var pappa som ville. Han segade som sjutton  så jag och steve slog oss ner vid ett bord och började diskutera hur det skulle se ut hemma hos oss. Hahaha, dt låter lite konstigt säkert men det var roligt att sitta som vilket par som helst och diskutera ifall formen och färgen på bordet skulle passa hemma i lägenheten med de ljusblåa, glasluckorna till skåpen. Jag ville ha ett svart, skulle det bli konstigt mörkt i mitt annars så ljusa kök då? Typ som ett svart hål som suger in allt ljus.. Men steve fick lov att erkänna att det skulle vara coolt med ett svart bord.. ÅÅÅH, vad jag längtar tills jag flyttar hemifrån och får designa min egna lägenhet precis som jag själv vill! Det ska bli så jäkla kul så det finns inte.. :D
Om det skulle vara med steve så skulle det ju vara ännu bättre! Och eftersom jag ska bli världskänd designer och steve berömd inredningsdesigner så kommer vi inte att behöva oroa oss för hur mycket det kommer att kosta.
Suck, ja.. Drömma kan man ju alltid. Medans andra drömmer om utlandsresor med kompisar och pojk/flickvänner så drömmer jag om min egna lägenhet och alla saker däri. Konstigt?
Pappa stack senare iväg till kiropraktorn och då gick jag, steve och syrrorna på Harry potter. Den var faktiskt bra, förstår inte riktigt varför de flesta jag pratat med tycker att den inte är lika bra som de andra..
På tal om kiropraktor så besökte jag en när jag hade pajat knät.. Eftersom jag inte stödde så mycket på det knät så hade mitt bäcken blivit helt sned på köpet så han skulle "räta ut" mig. Jag var lite rädd för att det skule göra ont men det var ju typ HUR SKÖNT SOM HELST! Jag känner ibland att jag skulle vilja gå till en kiropraktor regelbundet, när det känns så stelt i ryggen.. Det tänkte jag aldrig på förut.. Har han förstört mig?!
Och på tal om konstiga saker så sitter jag här och dricker vatten.. Hur jäkla skumt är inte det?! Dom som känner mig vet ju att om jag drickernågot när jag är törstig så är det cola.. Vatten kommer i absolut sista hand!
Herregud, den här sollösa sommaren håller på att ta kål på mig!

Nu sitter jag här och lyssnar på The voice. Känns skönt med lite musik i bakgrunden, det blir inte lika läskigt då. Det är en grej som är ett minus med sommaren. På vintern så bäddas alla ljud in i snön så det är inte så skränigt eller vad man ska säga. På sommaren så kan jag höra båtarna som kör av gotlandsbåten när jag är vid pappa. Det är lite läskigt för då hör man en massa ljud som verkar vara jättenära fast man kan inte se något, det är ju mörkt. Dessutom som ekar verkligen fotstegen när man går.. Kusligt värre! Dessutom är jag väldigt duktig på att skrämma upp mig själv. Ett nyårslöfte kanske?

Snart ska jag få träffa alla mysiga personer igen! På måndag innan jennis sticker iväg och gör lumpen. Det ska bli såå kul! Jag hoppas att alla kan och så, annars får det väl bara bli vi tjejer den här gången :) Det är inte så ofta det händer. I omklädningsrummet i skolan kanske :) Dessutom ska jag önska jennis lycka till. Det är väldigt strongt av henne att ens vilja åka iväg. Jag skulle nog aldrig orka, jag är en sån himla latmask! Men jennis är ju en liten brunkare från sorunda så det blir nog inga problem.
Och snart bär det av till grekland!! :D Steve åker ju imorgon, bye bye baby, ses om 24 dagar! Fast jag kommer ha ganska fullt upp sista veckan innan jag åker iväg och när man själv är borta så brukar man inte sakna lika mycket som när man är hemma och bara sitter framför teven. Så jag hoppas att de dagarna kommer att gå fort!

Nu är my favourite man på Voice, Justin Timberlake med lovestoned. Den är låten är bara bäst! Speciellt I think she knows delen, den lugna. Jag blir gråtfärdig av gittarerna och fiolerna blandat med Justins röst, vet inte varför..
Men han är bara såå LOVELY! Precis som min fina pianist till man, Steve :)

2007-07-26 | 01:47:26 | | 0 Kommentarer

Blogg

Är jag lite beroende av bloggen? Jag tyckte, som säkert ganska många andra, att hela den här iden med att blogga hela sitt liv var lite överreklamerad. Varför ska någon vilja läsa det jag skriver om mitt liv? Det är väl inge intressant? Och svaret är nej, men det är ganska kul att skriva har jag kommit fram till.
Jag vet inte om det är någon som läser men jag tycker i alla fall att det är kul att läsa mina vänners - och fienders - bloggar. Det är kul att se vad som händer i deras liv.. Så jag tänkte varför ska inte jag också börja, det kan ju faktiskt vara kul! Och det är det..
Kanske lite för kul. Bloggen börjar bli som mobilen. Jag kan lämna den hemma om jag vill men bara tanken på att någon ringer eller skickar sms blir för mycket så jag måste ta med den. Nu händer ju inte detta så ofta men ändå.. Samma sak med bloggen. Åh, nu gjorde jag något jättekul det måste jag skriva om i bloggen! Skit bara att jag inte har någon dator hos mamma. Låter inte det lite konstigt? Det tycker jag..

Nu ska jag kolla på film.. Delar med mig av mitt intressanta liv senare! ;) CIAO!

2007-07-23 | 21:12:58 | | 0 Kommentarer

Solig och sömnig

Det var ett tag sen jag skrev nu, men ta't lugnt! Snart är det pappavecka igen :)

Inatt har jag sovit hos underbara steve efter en kväll ute på ringvägen med Mickis och Albin. Det fanns ingen sol men det var mysigt ändå. Fast det blåste lite kallt. Men jag hade lånat en stor stickad tröja av min kära Mami som gjorde susen! Thank you.

Tihi, det såg nog lite roligt ut när jag hade den där tröjan för den är så lång att det såg ut som att jag bara hade den på mig och ingenting under.. SEXIGT!

Idag ska jag till mormor för hon fyller 61. Och jag har inte tränat på en och en halv vecka, FY! Men det ska det bli ändring på på torsdag, då bär det av till mördarRudan... USCH! Jag vill inte egentligen men jag kommer att tacka mig själv efter sommaren när jag inte har gått upp till storlek 46 i byxor :)

Skriver snart igen, så fort jag lyckas ragga upp en dator :) CIAO så länge!


2007-07-17 | 11:03:37 | | 0 Kommentarer

BTW

Förresten, innan jag glömmer. Ifall det är någon som vet vad den låt som spelas under Men in Trees- reklamen heter så skulle jag kunna pussa den på munnen!
Och såklart vad tjejen som sjunger den heter.
Den är så sjukt skön och svängig och bäst att jag bara måste få veta!
Dessutom känner jag igen den så himla väl men kan inte komma på vart jag har hört den förut.
Så om du vet vad den heter + vad sångerskan heter: skriv ner det i kommentarerna. PLEASE! I love you if you do ;)

2007-07-09 | 00:36:16 | | 0 Kommentarer

Regnet det bara öser ner..

Japp, idag blev jag blöt. Jag var inne i Stockholm med pappa och syrrorna. Skulle spana efter ett par gummistövlar i min smak. Och jag hittade ett par! Nu ligger dom på Åhléns och väntar på mig, ska köpa dom imorgon! Då ska jag in med steve igen för då ska han klippa sig hos Mirre.. Ska bli kul att se hur det blir..

Idag var jag ju som sagt inne i stan.. Jag fick nämligen ganska mycket pengar i födelsedagspresent så nu ska det shoppas! Jag ska vara duktig och inte shoppa för allt dock, det ska sparas också.. Tänk om jag vill köpa något jättesnyggt sen liksom, då är det kört! Men idag köpte jag lite småsaker: Ett halsband som jag har spanat in länge, hur coolt som helst. Två par örhängen, ett par är formade som körsbär, hur gulliga som helst! Och sen ett par regular vita hårspännen, bra att ha + himla snyggt. Ett par flipflop blev det också, helt rätt med silvermetallic band. Ohlala!

Jag har inte haft för mig så mycket i helgen för övrigt. I lördags var jag hos steve nästan hela dagen. Vi var bara inne och tog det lugnt. Kollade på resten av band og Brothers avsnitten, spelade Alfapet och kollade sen på en ny film som heter Because I said so. Den var väldigt klyshig men ganska söt. När jag skulle gå hem från honom sen så spöregnade det. Jag ville inte blöta ner mina skor eftersom de är det enda paret jag har hos papi så jag gick barfota. Så om ni såg en flicka med ett jättestort paraply och inga skor på fötterna gå mot Månberget så var det nog jag. Så fort jag mötte en bil drog jag ner paraplyet framför ansiktet så ingen skulle se hur jag såg ut. Jag kan tänka mig vad dom tänker där i värmen från bilen. Kolla på den idioten, går barfota! PUCKO!

Och, jag måste bara få säga det här!! Jag är snart 180 cm!!! JEY!!!!! Jag mätte mig häromdagen och då var jag typ 179, 8 och om man avrundar så blir det ju 180.. Jag vill så gärna bli 1,80. Så vackert! :D

2007-07-09 | 00:29:34 | | 0 Kommentarer

Fredag!

Nu har jag tränat igen, har hållt mig till schemat varje morgon sen jag började hitills. Lite duktigt faktiskt!

Ibland är det lite konstigt. Man har världens bästa grej men när man ser på andra så önskar man hela tiden att man har deras. Vad är felet liksom? Först är man lycklig, glad, ja hela köret. Sen ser man några andra och tänker: Värst vad mysigt dom verkar ha det. Taha, tänk om dom tänker samma sak? Eller så bryr dom sig inte om något annat än sig själva.. Så borde jag också göra!
För jag är världens lyckligaste för jag har världens goaste pojkvän/bästa vän. Visst vi har väl också våra stunder men nämn något par som inte har det någon gång i sitt förhållande. Dessutom har vi varit tillsammans i snart 2 år!
Det är helt sjukt! Taha, jag har egentligen inte tänkt på hur länga det egentligen är. 2 år.. Jisses..
Det roliga är att jag fortfarande verkligen kan känna hur kär jag är, hur mycket jag älskar honom.
Och det är så himla skönt! Älskar, älskar, älskar, älskar, älskar, älskar..

Nu är snart pappas två veckor slut och det är dags att flytta hem till mami. Lite tråkigt för det har varit riktigt kul hos papio, det brukar det inte vara alla gånger. Men vi har lyckats hålla sams nästan hela tiden. Det största minuset blir nästan att jag inte kommer att ha tillgång till någon dator. Så ingen blogg på två veckor. Men sen kommer jag tillbaka i en vecka, så jag får hålla ut.. Men hela helgen är ju kvar och mycket kan än hända! :)

2007-07-06 | 11:44:34 | | 0 Kommentarer

Feeling hot, hot, HOT!

Jisses, det är såå varmt! Jag har kommit hem till säkerheten från den hemska kvällen som jag spenderade på Rudan i Haninge. Jag tror inte ens att jag vill skriva om det.. JOBBIGT!!!!

Menmen, nu är det gjort och det känns skönt. Käkade lite frukt när jag kom hem,
eller rättare sagt en frukttallrik som papi hade gjort iordning tills jag kom hem vid klockan 9.
Ibland kan han vara såå WÜNDERBAR!
Anyway, tallriken bestod av jordgubbar, vindruvor och honungsmelon + Naturgodis: jordnötter i choklad, hasselnötter i vit/mörk choklad, vit / mörk choklad med kokos inuti och cashews i choklad. MUMS!!
Det är by the way bra om man äter en näve nötter om dagen. Det är finfint fett! Bra fett alltså, nyttigt som sjutton..

Idag har jag bara tagit det lugnt. Ingen stress, bara tränat på morgonen, duschat och läst min bok.
Den är också helt wünderbaar! Stjärna för en natt heter den och den är skriven av Lisa Jewel.
JENNIS, ett hett boktips till dig!
Papi skulle till doktorn här i Nynäs, hör och häpna, för att knäcka ryggen lite grann. Jag satt i solen på balkongen och läste med Jossan bredvid, som målade.
Vi mötte papi i centrum för att handla inför middagen på kvällen. Grillad kyckling, tzatziki, café de Paris sås, ungsbakad potatis och grovt bröd bakat i ugnen. Kan jag tänka mig en godare middag? Svar: NEJ!
Och jag hade faktiskt klänning på mig idag! Och jag kände mig fiin, faktiskt..
När vi kom hem satt jag och läste lite till på balkongen, kan verkligen inte slita mig från min underbara bok.
Hur skönt som helst i solen med en kaffe latte i ett glas bredvid mig, hemmabrygd islatte. MUMMA!
Min papi är en jävel på gott kaffe, jag har tur som har ett proffs hemma.
Vi hade bjudit Gurkan, Tommy och Linda på middag och dom kom vid 4. Såklart så tar det alltid längre tid med maten än vad man tror så jag fick slänga i mig min mat för att hinna till tåget. Jag hann, tyvärr..

Imorgon är det fredag, steves sista arbetsdag. Sen är det lediga dagar med mig som gäller! Can't wait!
Och jag längtar så jag håller på att dö efter resan till Grekland, Skiathos, i augusti. Åker den 6 och kommer hem den 20, dagen innan skolan börjar. Jag hoppas att jag kommer ha några rena kläder att ha på mig..

2007-07-05 | 23:01:47 | | 2 Kommentarer

Träningsverk!

Idag har jag tränigsverk så det skriker om det! Helt otroligt, bara att sätta sig på en stol gör att det hugger som knivar i mina stackars lår. Bröstet och skuldran ska vi inte ens prata om.. Det roliga är ju att jag har en till såndär jävla fysträning idag! Jag hoppas att det regnar så att jag slipper åka över huvud taget.. Fast det där menar jag inte egentligen, jag vill åka. Jag vill bara inte att det ska vara så jobbigt att fysa.
Men nu har jag i alla fall varit duktig och gjort morgonfysen. Den koncentreras på rygg, mage och armar. Jävligt jobbigt att göra armhävningar när musklerna skriker efter nåd, särskilt med mitt sämsta psyke. Jag fick lite hjälp dock, av Bandit 106.3. Rock, eller vilken "hård" musik som helst, gör att man kan klara vad som helst! Men nu är det i alla fall gjort, lite stolt, och nu ska jag duscha. Man vill ju inte gå runt och lukta teknikare hela dagen, taha ;)

Idag skiner solen, så klänningen kanske åker på i alla fall.. Önska mig lycka till. See ya later! // HOLY B.


2007-07-05 | 11:00:45 | | 0 Kommentarer

Mörker och värme


Idag vaknade jag av att Gurkan och Tommy, papis vänner, kom på besök. Nu tror ni säkert att jag är en såndär sjusovare som sover till klockan 1 på dagarna. Men icke, klockan var 10 på morgonen när dom kom. Men det var trevligt, vi åt frukost så fick dom muffins. Jag såg nog rätt död ut menmen. Jag hade ju faktiskt precis vaknat!

Well well, efter frukost så satt uppkrupen i soffan och läste en stund, sen var det träning som gällde. Armhävningar, dips, rygglyft, benlyft, plankan, situps ocharmhävningar stod på schemat. Från och med idag ska jag följa ett särskilt program varje morgon, VARJE MORGON. Sen får vi se hur jag kommer att känna mig och se ut efte sommaren. Jag kommer förhoppningsvis inte ha gått upp en byxstorlek som jag brukar ha gjort efter varje sommar. Magen brukar oftats sjunka tillbaka efter ett tag, som tur är!

Pappa, jag och jossan gick sedan och handlade på willys, slängde lite papperssopor och hyrde 2 filmer på filmkedjan. Jag var liite syndig och köpte naturgodis, men det kan väl inte skada så mycket? Hur som helst, vi hyrde en Beckfilm och kollade på den först medan vi åt en gudomligt god fruktsallad till lunch. Den bestod av vattenmelon, vindruvor, ett rött och ett grönt äpple, banan och jordgubbar. Hur gott som helt! Och nyttigt..
Kan det bli bättre?

Efteråt ringde Steve för klockan var halv fem och han hade slutat jobbet. Det var meningen att jag skulle kila iväg till honom och det gjorde jag ju såklart. Jag piffade till mig lite, man vill väl vara fin inför sin man? Jag lockade håret med min plattång, hur bra som helst, sen kilade jag iväg. Det dumma var bara att ungefär hälften av mina lockar var borta när jag kom fram. Mitt hår hade hunnit bli ganska mycket rakare innan jag hann fram men han gillade det ändå, som tur var. Det är kul att få göra sig lite fin, när han uppskattar det och talar om det. Och ja, jag vet att jag igår sa att jag skulle ha klänning på mig idag men jag kände inte riktigt för det. Dessutom så kommer det ju fler dagar att ha klänning på! Steve blev i alla fall glad och tyckte att jag var världens snyggaste och finaste! Då blev jag glad, alltid tevligt att få bli omtyckt :) En liten boost för självfötroendet, I like it.
Eban och jag kollade på fler Band of Brothers avsnitt, tre för att vara exakt. Mer pallar inte jag, jag måste titta i omgångar annars blir det för mycket våld. Det riktigt hemska är ju att man vet att det är verklighetsbaserat, USCH! Jag åt där också, tacos. Mums! Fast det år jag ju igårkväll med men hallå! Tacos kan man aldrig få för mycket av, inte enligt mig i alla fall för det är så gott.

På måndag ska jag följa med Steve till Stockholm för han har nämligen bokat en klipptid hos Mirre. Du vet hon som var med i Expedition Robinson förut. Han ska kanske rakpermanenta sitt hår! Vi får se hur det blir :)

2007-07-05 | 00:25:14 | | 0 Kommentarer

Duktig

Si sådär ja! Nu är allt färdigt och jag är klar för kvällen. Jag hade verkligen ingen lust att åka på träning idag men jag masade mig iväg till tåget och det räckte tydligen. För när jag väl kom fram kände jag mig verkligen fit for fight och redo att sätta igång. och det var så himla skönt, inte under utan efteråt, när jag visste att jag gjort något bra för mig själv. Nu ska jag inte äta onyttigt resten av veckan, så kan jag fortsätta känna mig bra. Fast lite på helgen måste ju gå bra..

Träningen var äckligt jobbig! Först sprang vi 2,5 km. Bara det tänker du säkert, det kan väl inte vara så jobbigt? Men jo du, det var det. Vi var tvugna att springa tillräckligt fort för att vår tränare inte skulle kunna springa om oss. Blev man omsprungen så skulle man få lov att springa 5 km istället. Men jag pallade trycket även fast mitt psyke och min vilja är förjävla dålig, även fast resten av fysen var en pina så klarade jag mig utan att ge upp en enda gång. Du förstår, jag är väldigt bra på att göra 7 armhävningar istället för 10 eller 17 istället för 20. Men nu jävlar ska det bli ändring! Jag ska bara vara duktig, och idag har jag varit det.

Jag tycker att sommrarna är underbara. Det är varmt, soligt, man kan bada, äta glass och så vidare. Dessutom så är det ju LOV, icke att förglömma. Men det som är dåligt är att man får ju nästan aldrig en anledning att klä sig. Det såklart att man klär på sig, ingen går väl runt naken på stan eller? Men jag menar, jag känner i alla fall så, att eftersom det inte är någon som kommer att se nästan, så varför bry sig? Visst, ibland kan man väl vara lite "lyxig" och klä upp sig för sig själv, bara för känslans skull. Men jag gör oftast inte det. Det saknar jag, att få klä upp sig. Man får ju göra det ganska mycket i skolan, inte klä upp sig, men man vill ju inte se ut som en uteliggare heller. Desutom så bryr sig folk, man kan få vara fin för någon. Detta kanske betyder att jag måste börja träffa mer folk för min del. Jag får i alla fall klä upp mig och göra mig fin för Steve, alltid något :)
Imorgon ska jag i alla fall ha klänning och kanske locka håret lite har jag bestämt! Men jag är så kinkig när det gäller klänningar, varför? Jag vet inte. Det ka ibland kännas lite för "uppklätt". Konstigt att jag känner så eftersom klänningen, vilken modell, skurning och färg som helst, är ju sommarens IT-plagg. Dessutom så är ju looken och klänningen vad man gör den till. Det måste ju inte alltid se ut som att jag ska på avslutningsbal bara för att man har den på sig. Den är ju bara hur gullig, vacker, fin och kvinnlig som helst! jag måste bejaka den kvinnliga Amanda lite mer har jag märkt. Jag är ju ingen punkare eller tom-boy.. Eller?


image8

Såhär ser vi fysbrudar ut, In real life :) Vad säger du? Sötare när vi inte är svettiga va?


2007-07-03 | 23:51:12 | | 0 Kommentarer

Olala!

image6

Om jag var en kille så skulle jag se ut såhär vid beachen. Taha, I wish!


2007-07-03 | 16:16:50 | | 0 Kommentarer

Renoving och kramp

Nu har jag kommit hem från lilla sjukhuset i Nynäshamn där jag har tagit en sån där cancerspruta. Och jag säger bara en sak.. Tänk dig stelkrampssprutan i 4:an gånger 10, då har du spränget i armen man fick efteråt. Jisses! Kändes som om armen hade domnat bort, men det var inte så jättefarligt för det gick snabbt över. Jag lyckades hålla masken framför syrrorna och sjuksystern som gav mig sprutan. Alltid något!

Idag har jag hjälpt pappa att renovera i lägenheten. Jag fick slita loss gammal tapet från väggarna, måla och lite sånt. Det var ganska kul, inte tråkigt i alla fall. Det enda tråkiga var att solen sken utanför och jag tänkte på hur skönt det hade varit att få ligga och sola nere vid Hamnvik. Fast nu har solen gått i moln och imorgon ska det vara skitväder så det blir väl mer hamra, såga och måla imorgon. Det roligaste är dock inte att fixa till och göra fint. Det är såklart jätteroligt, det är ju det som är meningen med allt. Men det roligaste är nästan att bara få förstöra, typ riva bort tapeter och slita loss lister som man inte ska ha längre. Det får man ju aldrig göra annars så det är roligaste. Att få förstöra för en gångs skull. Kalla mig knäpp men någon dag skulle jag vilja slunga in ett glas med all min kraft in i väggen eller har värsta kuddkriget och strunta i om kuddarna går sönder! Någon dag..

Nu står jag och håller på att fixa lunch till mig och syrrorna. Amandas specialitet: Kokt korv med pastaskruvar! Mumus! Pappa, famor och farfar är kvar i lägenheten och trixar och fixar. Klockan 6 ska jag ta tåget till Rudan och en väntande, hård fysträning. Jag vet att jag inte pallar nu men jag får rycka upp mig till senare annars kommer det bara att bli ännu jobbigare.. Det som är jobbigt väl där på fysen är inte det jobbiga man gör, när man gör det. Jag spelar ju handboll så vi tränar mycket explosivitet, mycket intervaller och från 0-100 på kort tid. Springa 60 meter allt vad man orkar och sånt. Det är inte så jobbigt att springa det där loppet, speciellt inte om man tävlar mot någon, det är blir nästan lättare då! Men det är efteråt, när man ska jogga tillbaka, usch fy och blä! Det är det som är jobbigast! Och sen när man är helt slut och inser att man måste springa till tåget för att hinna och slippa få sitta och vänta på nästa som går efter 1 timme. Då är man jävligt trött! Men nu kokar korven, så jag ska sticka..
CIAO!

2007-07-03 | 14:03:52 | | 0 Kommentarer

SOL!

Idag har det varit soligt och superskönt! Jag har legat nere vid badet med syrrorna HELA DAGEN. Lite geeky kanske, men om man vill bli brun så måste man ju anstränga sig lite. och man vill ju hest inte ligga ensam nere vid beachen, det är lite tråkigt. Då är jag villig att dra med syrrorna istället, dom duger ganska bra.

Jag vaknade inte så sent idag, halv 10 ungefär, sen åt jag frukost. Vi piffade lite så stack vi bort till stranden. Pappa, famor och farfar stack iväg och jobbade i den gamla lägenheten. Jossan och jag köpte lite lunch bestående av grov baguette (DUKTIGT!), creme bonjour vitlök & ishavsröra på Konsum sen fortsatte mot Hamnvik. Och som vanligt så badade jag inte, det är så jävla kallt! Jag vet att jag är en liten badkruka, men seriöst, min kropp domnar bort och dör ifall det är kallare än 21 grader i vattnet. Det är säkert 21 grader.. På YTAN! Jag låg faktiskt och solade hela dagen och jag har verkligen hittat tjusningen i det. Förut var jag den som låg i skuggan och läste för att det var så himla svettigt i solen men nu är det precis tvärtom. jag njuter av solen och hur skönt den värmer. Solvarm hud är nog en av de bästa saker som finns! Jag somnade så skönt när jag låg på mage så det är plus dubbelt upp! Jag vaknade med nackspärr dock, men det får jag tåla. Vill man vara fin så får man lida pin! Klyshigt som fan men ganska sant faktiskt.

När vi kom hem igen vid halv 6 så lagade vi käk med pappa. Grillad kyckling med kokt potatis och café de Paris sås. Hur gott som helst! Men sen syndade jag lite, jag som lovat mig själv att hålla mig i skinnet med godsakerna.. Det har jag kommit på också. Den där lilla chokladen är god när jag äter den men efteråt så har jag bara dåligt samvete och ångrar mig som sjutton. Nu måste jag skärpa mig! Från och med idag..

2007-07-02 | 22:25:41 | | 0 Kommentarer

YES!

DET FUNKAR!!! JA!!!

Nu blev jag glad! Äntligen en dator som lyssnar på mig, kan det bli bättre?

2007-07-02 | 00:44:22 | | 0 Kommentarer

Design

Jag blir så smått trött på den här skiten nu.. Jag har suttit och knådat här alldeles för mig själv nu, med hur designen på min underbara blogg ska se ut, jag sparar och ska spana resultatet men vad får jag se.. Inte minsta lilla förändring. Jag blir galen, GAH!! Men om jag har tur så kanske det har fixat sig nu.. Så om du som läser detta ser en blid på flickor som ber runt ett bord som bakgrund på bloggen så är det klappat och klart! Och jag har tänkt på en sak.. Min blogg heter HELIGA BIRGITTA och så har jag en bakgrund där fina, små flickor sitter snällt och ber. Får man kanske bilden av att jag är religiös? Om så är fallet kan jag tala om för er att jag är så låångt ifrån religiös man kan komma, tror jag. Jag tror på mig, Amanda, då får väl jag vara min egen gud. Halleluja!

Så vad har jag gjort idag? Jo, jag sov över hos steve efter en trevlig kväll hemma hos Albin och Mickis. Nej, dom bor inte ihop, inte på riktigt i alla fall, det passas bara på nu när hela Albins familj är borta en vecka. SHIT! Jag blir absolut inte avis i alla fall. Vi kikade på Hälsoresan, som btw nog en av de skönaste filmerna jag vet. Lite töntigt kanske, men vafan! Vid 12-rycket gick jag och steve hem till honom. Vi tjafsade lite på vägen, blev lite sura och låg sen och stirrade i taket i hans säng. Ingen av oss kunde sova. Tur var väl det.. Vi gav oss, pratade och möös sen riktigt ordentligt! Idag så som sagt, för det här var igår kväll, så har jag och Steve bara tagit det lugnt. Vi käkade och kollade på Band of Brothers, som är sååå bra! Jag tycker att andra världskriget är väldigt intressant, eller kanske inte så intressant. Men jag har helt enkelt bara fastnat för det, som en tröja man inte kan förklara vad som är så snyggt med. Sen gick vi en promenad och köpte lite glass. Jag hade bestämt mig för att inte äta något onyttigt idag, men glassen fick vara ett litet undantag.

Det verkar som att det är ganska många som bestämmer sig för saker just nu, saker att ändra på och jag ska inte vara sämre jag. Från och med idag ska jag börja träna lite mer, förutom fysen på Rudan och strunta i en sak helt. Sen började jag med en sak idag, som ska hålla på ett tag och det är bara positivt! Dessutom ska jag verkligen, verkligen försöka att inte äta så skräpigt. Steve har fått turen att inte ha så lätt för att bli mullig eller tjock. Det är såklart inget fel i atta väga några kilo för mycket, för vem bestämmer vad som är för mycket? Det är bara det att jag trivs i min kropp som den är nu (nästan) och vill helst inte bli större. Men det är ju så svårt! Det går ju nästan inte en dag utan att man äter lite glass, eller fikar på något annat sätt. Fast det måste man ju fakttiskt få göra också, det är ju lov för i helvete. Jag ska i alla fall försöka, FÖRSÖKA att skärpa mig lite. Eller ganska mycket.. Men tänk bara, med lite mer träning och lite mindre skräp så måste det väl helt enkelt bara bli bra. Eller? Men idag var en bra dag på den "kroppsstorlekfronten". Jag såg väldigt "bony" ut som steve så fint uttryckte det :)

2007-07-02 | 00:40:00 | | 0 Kommentarer